Stiri: IT&C

Evenimentul TotulPentruCasaTa

Evenimentul TotulPentruCasaTa are loc în perioada 8-11 aprilie

17.03.2021

Evenimentul TotulPentruCasaTa. În perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa – un eveniment virtual care reunește târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional:

  • Construct – Ambient Expo
  • Romtherm
  • Mobila Expo

Târgul este gândit ca un ghid digital gratuit al stilurilor de construcție și design interior.

Evenimentul TotulPentruCasaTa, locul în care se întâlneşte cererea cu oferta

#TotulPentruCasaTa este un loc virtual de întâlnire între cerere și ofertă și o modalitate eficientă prin care expozanții își pot prezenta produsele și serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor. Companiile care au activitate cu specific home & deco sunt invitate să participe ca expozanți în acest proiect digital unic pentru industrie.

Evenimentul se desfășoară pe o platformă interactivă, îmbină latura antreprenorială cu cea dedicată publicului larg și se adresează celor care:

  • au un business în domeniul construcţiilor sau amenajărilor interioare și exterioare
  • vând utilaje industriale şi echipamente de șantier
  • oferă servicii de proiectare, consultanţă și design
  • care dezvoltă tehnologii de ultimă generație pentru industria instalațiilor
  • vând produse și accesorii care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor
  • producătorilor de mobilă sau celor care au o afacere în domeniul decorațiunilor interioare.

În cadrul evenimentului #TotulPentruCasaTa expozanții au ocazia să-și prezinte produsele și serviciile într-un stand virtual personalizat, au contact prin chat sau video call cu vizitatorul, beneficiază de acces rapid la o rețea importantă de clienți, au o expunere semnificativă în mediul online și fac un pas spre creșterea vânzărilor companiei pe care o reprezintă.

Vizitatorii au posibilitatea să răsfoiască gratuit un ghid digital al stilurilor de construcție și design interior, să primească sfaturi practice pentru amenajarea locuinței la care visează și să achiziționeze produse din cele mai noi colecții la prețuri speciale.

Evenimentul TotulPentruCasaTa. Înscrieri

Firmele interesate pot găsi informații utile despre soluțiile și pachetele de participare ca expozant pe www.construct-ambientexpo.ro, www.romtherm.ro și www.mobila-expo.ro. Vizitatorii se pot înregistra AICI pentru ACCES GRATUIT în platforma virtuală.

Program de vizitare

8 – 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

Citeşte şi Rata dobânzii 2021. Decizia luată de BNR