Stiri: Social

Evenimentul Treasure Hunt 2020

Evenimentul Treasure Hunt 2020 are loc pe 24 octombrie

18.10.2020

Evenimentul Treasure Hunt 2020. Pe data de 24 octombrie, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează cea de-a patra ediție a evenimentului Treasure Hunt. Concursul își propune să îi facă pe studenți să deslușească mistere, oferindu-le posibilitatea de a petrece o zi plină de aventuri și provocări.

Evenimentul Treasure Hunt 2020. Tema din acest an

„Având în vedere succesul din edițiile anterioare, evenimentul revine cu o ediție nouă, de această dată în mediul online. Evenimentul are ca temă anul acesta Bandersnatch (celebrul film creat de producătorii serialului Black Mirror) & Filme/Seriale, care îi va face pe participanți să facă cele mai potrivite alegeri pe calea succesului”, anunţă organizatorii.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. Concursul de desfășoară în echipe de trei persoane. Este obligatoriu ca cel puțin doi membri să fie studenți la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Evenimentul Treasure Hunt 2020. Regulament

Atât regulamentul complet, cât și formularul pentru înscrieri se găsesc pe site-ul treasurehunt.lsacbucuresti.ro.

Înscrierile se pot face până pe 20 octombrie. Acest concurs se adresează atât bobocilor entuziaști, cât și celorlalți studenți care vor să își afirme abilitățile.

„Bazându-se pe comunicare și pe munca în echipă, Treasure Hunt își propune să îmbine spiritul competitiv și curiozitatea, cu dorința de aventură și de cunoaștere, urmărind, totodată, familiarizarea bobocilor cu provocările online”, mai spun organizatorii.

Citeşte şi România, în topul țărilor UE cu cele mai importante creșteri ale comerțului electronic