Stiri: Companii

Evenimentul Zile Creative 2018

Evenimentul Zile Creative 2018: Program complet şi invitaţi

18.10.2018

Evenimentul Zile Creative 2018: Violeta-Loredana Pascal, business coach şi mentor, este unul dintre invitaţii evenimentului Zile Creative 2018, care va avea loc în perioada 3 – 4 noiembrie. Ea va vorbi despre noul mod de a lansa și conduce o afacere.

Violeta-Loredana Pascal este Business Coach și Entrepreneur Mentor la AdvanceNow.biz. Aceasta va prezenta o modalitate diferită de a lansa și conduce o afacere în cadrul evenimentului ”Zile Creative”.

Evenimentul Zile Creative 2018: O afaceră profitabilă

Prezentarea ei va ajuta participanţii la eveniment să descopere cum pot transforma o pasiune sau experienţa pe care o au într-o afacere profitabilă.

Violeta-Loredana Pascal este trainer certificat și are o experiență de şapte ani în Business coaching. De asemenea, ea deţine o experiență 15 ani lucraţi în marketing și PR, fiind şi fondatoarea PRwave.ro.

Evenimentul Zile Creative 2018: Ce spune Violeta-Loredana Pascal

”Susțin de mai bine de 7 ani sesiuni de business coaching online pentru clienți naţionali şi internaționali. Ajut persoane din întreaga lume să descopere idei de afaceri bazate pe experienţa şi pasiunile lor şi să le transforme în afaceri profitabile. De asemenea, lucrez cu antreprenori şi oamenii de afaceri şi îi ajut să identifice şi să depăşească obstacolele care îi împiedică să facă profit și să îşi crească afacerea”, spune ea.

Evenimentul Zile Creative 2018: Două zile de conferinţe

Evenimentul Zile Creative 2018 va avea loc în cadrul Nod Makerspace.

Acesta va cuprinde două zile de conferințe și workshop-uri cu peste 10 specialiști invitaţi. Domeniile acoperite sunt: comunicare, marketing digital, blogging și business development. Invitaţii vor veni să povestească din experiențele lor în creșterea unor brand-uri de succes.

Evenimentul Zile Creative 2018: La conferință vor fi prezenți:

  • Violeta-Loredana Pascal, Business Coach and Entrepreneur Mentor at AdvanceNow.biz – Noul mod de a lansa și conduce o afacere. Cum să îți transformi pasiunea într-o afacere profitabilă cu clienți internaționali.
  • Marius Dosinescu, CEO Floridelux.ro – Povestea celei mai mari florării online din România. Care sunt pașii către succesul unei afaceri și care este rolul fiecărui antreprenor în formarea de talente.
  • Ana Iorga, Fondator Buyer Brain – Cum folosim neuromarketingul în crearea unei experiențe de neuitat a consumatorului?
  • Sebastian Baier, CEO Re7consulting – Ce noutăți aduce în 2019 comunicarea online? Soluțiile de marketing pe care trebuie să le adopte brandurile într-un an al schimbărilor de structură digitală.
  • Cătălin Ionașcu, Fondator Romaniancopywriter.ro – Cum susține conținutul procesul de branding. Se poate dezvolta un brand printr-o strategie puternică de conținut?
  • Radu Velcea, Trainer si Learning & Development Specialist va vorbi despre Visual Storytelling și modul în care comunicăm vizual cu audiența noastră.

Evenimentul Zile Creative 2018: În cea de-a doua zi, workshop-urile vor fi susținute de:

  • Cristina Turnagiu Dragna, Director executiv al Asociației Naționale de Protocol și Ceremonial – Susține workshop-ul cu tema “Etichetă în business” în care va prezenta regulile esențiale de etichetă în comunicarea de business.
  • Ela Crăciun, Blogger și vedetă TV, autoarea blogului elacraciun.ro susține workshop-ul “How to blog”. Participanții vor afla de la autoarea blogului cu un milion de vizitatori unici pe lună cum poate ajuta un blog în promovarea business-ului.
  • Robert Similea, Specialist în branding personal și managementul reputației va susține workshop-ul despre branding. Participanții vor putea afla de la Robert cum pot folosi elementele de branding în atragerea de noi clienți.

Înscrierile se fac online, pe site-ul evenimentului sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.

Prețul de participare pentru o Zi Creativă este de 150 de lei+ TVA. Pentru accesul la workshop-uri în ambele zile de conferință, costul este de 240 lei + TVA.

Citeşte şi Au început testările genetice pentru cancerul de sân