Stiri: Constructii

Autorizații de construire martie 2024.

Evenimentul „Zilele Facultății de Construcții – ZFC” are loc în perioada 9-23 mai

09.05.2016

Evenimentul „Zilele Facultății de Construcții – ZFC” din cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va avea loc în perioada 9-23 mai. Conferinţa se află la prima ediție în cadrul facultății, iar proiectul este organizat de către Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică – ASCUT.

Evenimentul are ca scop informarea și crearea unui mediu de socializare pentru studenții facultății și vor avea diverse direcții: științific, profesional, educațional, cultural, sportiv și multe altele.

Obiectivele ZFC sunt reprezentate de realizarea unor vizite tehnice în cadrul companiilor partenere; prezența și participarea unui număr mare de studenți la proiecte și prezentări.

De asemenea, în cadrul Evenimentului Zilele Facultății de Construcții sunt înglobate o serie de alte evenimente: Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, eveniment ajuns la cea de-a XV-a a Ediție, cu participarea studenților din toate centrele universitare, Building Succes, ProfSport, Constructorii au Talent, Pasta Bridge, iar toate acestea se vor încheia de Gala Construcții, ce are ca scop premierea și promovarea cadrelor didactice din facultate, a studenților merituoși și a companiilor partenere Facultății de Construcții.

Printre firmele partenere care vor fi prezente și susțin evenimentul se numără Cemacon, Viarom și Soldec.

Pentru mai multe informații accesați ascut.ro/zfc