Stiri: Companii

Investitiile straine in Romania ianuarie - mai 2021

SIF Moldova îşi schimbă numele. Cum se va numi societatea?

02.03.2021

Evergent Investments. Autoritatea de Supraveghere Financiară a autorizat schimbarea denumirii Societăţii de Investiţii Financiare Moldova în Evergent Investments. Schimbarea denumirii a fost aprobată prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 30 octombrie 2020.

Evergent Investments. O companie de investiţii modernă

Identitatea noului brand reflectă o companie de investiţii modernă, cu valori solide, ghidată de misiunea de a genera valoare pe termen lung pentru investitori, pentru companie, dar şi pentru societate în general.

Societatea îşi declară obiectivul de a deveni lider pe piaţa românească de capital, având o abordare ce valorifică oportunităţile investiţionale în mod responsabil şi creează contextul potrivit ideilor generatoare de performanţă. Noul nume vorbeşte despre un nou avânt în forţă, despre o emergenţă spectaculoasă şi în acelaşi timp despre durabilitate -„ever”.

„Drive for performance”

Logo-ul societăţii face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare – taurul, iar sloganul „Drive for performance” exprimă „avântul continuu, anduranţa echipei de profesionişti ce valorifică resursele printr-o abordare riguroasă, inteligentă şi creativă în strategia de business pentru a livra performanţa”.

Citeşte şi Fonduri pentru agricultură. Decizia luată de Guvern