EvoMAG lansează Winter Black Friday

16.02.2018

Compania evoMAG a anunţat că organizează cel mai mare eveniment de reduceri din această iarnă, Winter Black Friday, în perioada 16 – 25 februarie. Peste 18.000 de produs vor beneficia de cele mai mari discounturi oferite în acest sezon, de până la 70%. Clienții din Capitală pot opta pentru ridicarea comenzilor din showroom-ul evoMAG și pentru livrare în 3 ore, pentru produsele aflate în stoc.

„Lichidările de stocuri sunt printre cele mai de succes campanii de reduceri și sunt așteptate cu interes de clienții noștri, care au ocazia să facă achiziții însemnate la cele mai bune prețuri din sezon. Ne așteptăm ca Winter Black Friday să fie cel mai mare eveniment de reduceri al acestui sezon de iarnă, atât pentru clienții evoMAG, care pot cumpăra produse din toate categoriile listate în site, cu cele mai mari cu discounturi, cât și din punctul de vedere al vânzărilor înregistrate. În mod obișnuit, o campanie de reduceri organizată pe evoMAG.ro generează o creștere medie a vânzărilor cu 30%, față de o perioadă obișnuită”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Clienții companiei vor putea achiziţiona, în campania Winter Black Friday, componente PC cu reduceri de până la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de încălzire de la 55,99 lei, fiare de călcat de la 69,99 lei, mașini de spălat de la 799 lei.

O reducere mare o va avea smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va putea fi achiziționat la prețul de 2.699 lei, clienții beneficiind de un discount de 23%.

În contextul unui apetit crescut pentru achiziții de produse dedicate activităților sportive, specific începutului de an, o categorie vedetă a campaniei va fi Sport&Fitness – cu reduceri de peste 50%. Clienții evoMAG vor putea cumpăra, astfel, căști de alergare cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% și biciclete Pegas cu 30% reducere.

 

 

Citiți și despre: