Stiri: IT&C

Experience Shop Huawei

Se deschide primul Experience Shop Huawei din România

31.01.2019

Experience Shop Huawei. Huawei va deschide sâmbătă, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din țara noastră. Unitatea este amplasată în AFI Cotroceni București, cel mai mare mall din România. Magazinul este conceput pentru a oferi o experiență completă.

Huawei Experience Shop va permite consumatorilor să descopere și să se familiarizeze cu ecosistemul interconectat și inteligent al companiei.

Experience Shop Huawei. Un design premium

Unitatea este amenajată pe o suprafață de 48 de metri pătrați. În plus, Huawei Experience Shop se remarcă printr-un design premium și un stil minimalist. Acolo, fanii și consumatorii vor putea găsi întreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri și tablete, până la ceasuri inteligente, fitness band-uri și o gamă extinsă de accesorii.

Cei interesați vor avea posibilitatea să testeze cele mai noi produse, imediat după lansarea lor globală. De asemenea, ei pot primi informații despre tehnologiile inovatoare încorporate în dispozitivele Huawei.

Clienții vor fi consiliați cum să utilizeze device-urile la capacitate maximă.

Experience Shop Huawei. Momente speciale

Deschiderea oficială a Huawei Experience Shop va avea loc sâmbătă, 2 februarie. Inaugurarea va fi marcată de momente speciale în Afi Cotroceni:

  • show-uri pe gheață,
  • tombole din oră în oră pentru cei care vin la stand
  • promoții limitate în magazin

Din această dată, începând cu ora 12:00, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT va putea fi cumpărat cu un discount de 50%, în vreme ce accesoriile, precum husele, căștile, boxele, bateriile externe sau cablurile vor avea un discount de 80%.

„Suntem bucuroși să deschidem în România primul Huawei Experience Shop, un spațiu care reprezintă pe deplin filozofia Huawei centrată în jurul consumatorilor. Huawei Experience Shop este, de asemenea, locul în care consumatorii și fanii Huawei vor putea descoperi și testa cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Citește și Noi reglementări privind risipa alimentară