Stiri: Companii

“Explorează! Cărțile te orientează”, o campanie națională lansată de editura Herald

30.07.2014

Editura Herald lansează a VI-a ediţie a campaniei naţionale TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE 2014, care se desfăşoară sub sloganul EXPLOREAZĂ! Cărţile te orientează, în perioada 1 august – 1 noiembrie 2014.

Evenimentul este singurul proiect naţional care încurajează redescoperirea librăriei ca spaţiu dedicat informării, dezvoltării prin explorare culturală.

Anul acesta echipa editurii vă îndeamnă să explorați prin cărţi lumea. În perioada 1 august – 1 noiembrie 2014, orice carte Herald cumpărată din librăriile partenere înscrise în campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE vă poate înscrie în cursa pentru premiile tombolei: zboruri cu parapanta şi cu biplanul de epocă şi lecţii de zbor cu avioane ultrauşoare, scufundări de agrement, cursuri de dezvoltare personală, telescoape, microscoape, corturi şi pachete de cărţi.

Mai mult decât atât, în peste 100 de librării din toată țara, 40 de cărți din domenii precum filosofia minţii, ştiinţă, parentaj, civilizatii antice, psihologie şi psihoterapie sau religie beneficiază de o reducere a prețului de 20%.

editura herald