Stiri: Logistica

Club Feroviar 2024

Explorează Viitorul Căilor Ferate la Conferința de Infrastructură Club Feroviar 2024!

14.03.2024

Conferința de Infrastructură Club Feroviar 2024, locul ideal pentru noi oportunități de afaceri și pentru a stabili relații cu profesioniști și lideri de opinie din domeniul feroviar. Administratori de infrastructură, operatori de marfă și pasageri regionali și locali, constructori de talie internațională și regională, integratori și companii de inginerie, alături de reprezentanți ai sectorului public și cadre universitare se reunesc pentru a discuta proiectele importante menite să formeze un spațiu de transport feroviar mai bine conectat și integrat în statele ECE.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE CONFERINȚĂ

Conferința de Infrastructură Club Feroviar 2024

Vizitele tehnice, un moment inedit în cadrul Conferinței de Infrastructură

Club Feroviar, cu sprijinul Carieră Feroviară în România (CFiR), Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR), Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA Bucureşti și Universitatea Tehnică de Construcții București, în parteneriat media cu AGERPRES, Railway PRO și Jurnalul de Afaceri, organizează a XVIII-a ediție a Conferințelor Club Feroviar – Conferința de Infrastructură , în zilele de 20 și 21  martie, la Poiana Braşov (Hotel Alpin).

Acestea se vor desfăşura pe 21 martie, la Gara Brașov și pe șantierul de modernizare a tronsonului de cale ferată Brașov – Sighișoara (Racoș).

La Gara Brașov, compania AGRISORG va face o prezentare de echipamente de mică mecanizare pentru întreținerea căilor ferate și echipamente pentru realizarea conexiunilor electrice.

Compania AGRISORG, prezentă și în sectorul feroviar

Compania AGRISORG este prezentă de 20 de ani pe piața din România, fiind specializată în domeniul agriculturii și al grădinăritului, iar din 2019 este prezentă și în sectorul feroviar, grație cererii pentru echipamentele de mică mecanizare. AGRISORG asigură consultanță de specialitate în vederea achiziționării produselor, punerea în funcțiune a acestora, dar și service în perioada de garanție și în perioada de post-garanție a tuturor produselor pe care le comercializează.

De la Gara Brașov, participanții vor merge să viziteze șantierul de modernizare a tronsonului de cale ferată Brașov – Sighișoara (Racoș).

Pe 5 martie a avut loc ceremonia de deschidere a lucrărilor la cele două tuneluri care vor avea lungimea de 7, respectiv 5 kilometri. Vor fi folosite patru TBM-uri (utilaje de forare a tunelurilor) pe tronsonul Apața-Cața.

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR

Fiți parte a celor mai relevante conferințe feroviare ale anului!

 

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/totulpentrucasata2024-incepe-pe-14-martie-la-romexpo/