Stiri: Companii

Expo Drink 2019 Romexpo

Expo Drink 2019 va avea loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, la Romexpo

03.10.2019

Expo Drink 2019. ROMEXPO organizează, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, Expo Drink – târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice. Evenimentul se va desfășura în Pavilionul B2 al centrului expozițional.

Târgul completează tematica a două târguri de marcă organizate în cadrul ROMEXPO, Indagra și Indagra Food&Carnexpo. Evenimentele au loc în aceeași perioadă.

Expo Drink 2019. Companiile participante

La Expo Drink 2019 s-au înscris deja peste 25 de producători de vinuri și băuturi alcoolice populare sau exclusiviste, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, cafea și ceaiuri. Aceste companii provin din următoarele țări:

  • România
  • Bulgaria
  • Portugalia

O ediție a surprizelor

Evenimentul Expo Drink 2019 reprezintă o ediție a surprizelor.

Cei interesați se vor bucura de prezența la târg a uneia dintre cele mai renumite distilerii din Europa, vor interacționa cu distilerii artizanale ce respectă rețete de familie transmise din generație în generație și vor redescoperi soiuri autentice de vin, înnobilate de istorie, transformate simplu și firesc în vinuri proaspete și rafinate.

Expo Drink 2019. Bere artizanală

Producătorii de bere artizanală vor oferi pasionaților consiliere începând de la alegerea echipamentului adecvat, până la mentenanță și suport tehnic după punerea în funcțiune.

Sortimentele de bere expuse sunt variate:

  • tipuri de bere nefiltrată
  • tipuri de bere nepasteurizată
  • tipuri de bere filtrată
  • cu un proces de fabricație care durează 60 de zile, cu dublă fermentație
  • produse care conțin doar ingrediente naturale 100%

Expo Drink 2019. Cafea și siropuri

Organizatorii nu i-au uitat nici pe iubitorii de cafea și siropuri. Degustările de cafea verde și prăjită de specialitate, cold brew coffee sau siropuri naturale procesate la rece și BIO, vor încânta simțurile vizitatorilor.

”Echipa de organizatori Expo Drink este în continuare deschisă tuturor companiilor care activează în industria băuturilor alcoolice și non-alcoolice care nu și-au rezervat încă participarea la eveniment și doresc să se alăture celor trei manifestări-maraton care se desfășoară între 30 octombrie și 3 noiembrie”, au anunțat reprezentanții Romexpo.

Citește și Târgul de Turism al României 2019 ROMEXPO: Anunțul organizatorilor