Expo Drink & Wine va avea loc în perioada 2-6 noiembrie, la Romexpo

26.10.2016

În perioada 2-6 noiembrie va avea loc, în cadrul pavilionului Central Romexpo, Expo Drink & Wine, unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice și non-alcoolice din România. Evenimentul va reuni producători tradiționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de bere, rom, șampanie și nu numai.

Însă, Expo Drink & Wine nu înseamnă doar vinuri și băuturi alcoolice. Astfel, de o atenție deosebită se bucură și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea și ceaiuri, dar și cei din domeniul apelor plate și minerale.

În cadrul târgului, vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta diferitele sortimente de băuturi, dar și de a afla secretele de producție a băuturilor și derivatelor lor de la specialiști ai companiilor din România, Spania, Grecia, Serbia, Bulgaria, Italia, Austria și Germania.

Cei care vor veni la târg, vor putea participa la diferite manifestări conexe, constând în demonstrații sau degustări. În perioada 2 – 6 noiembrie, SCAE România împreună cu Barista School organizează demonstrații de cafea cu alcool, latte art, cafea preparată la ibric, sesiuni de cupping, seminarii pentru doritori și prezentări de metode alternative de brewing. Cafeaua se va oferi la degustare tuturor vizitatorilor! De asemenea, doritorii vor putea degusta vinuri produse în Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasă.

Program de vizitare:

2-5 Noiembrie 2016, între orele 10.00-18.00
6 Noiembrie 2016, între orele 10.00-16.00

 

 

Citiți și despre: