EXPO PLAST 2018 începe pe 18 septembrie, la Sibiu

06.09.2018

Evenimentul EXPO PLAST 2018 va avea loc în perioada 18-21 septembrie, anul curent. Singura conferinţă din ţara noastră dedicată exclusiv maselor plastice va avea loc în cadrul Redal Expo Sibiu.

„Ajunsă la cea de-a șasea ediție, EXPO PLAST – Expoziție internațională de produse, echipamente și tehnologii pentru industria de prelucrare a materialelor plastice își așteaptă vizitatorii între 18 și 21 septembrie la REDAL EXPO în Sibiu”, au anunţat organizatorii.

EXPO PLAST 2018 – 90 de brand-uri din nouă ţări

Expoziţia EXPO PLAST 2018 se bucură de participarea a peste 90 de branduri, din nouă ţări.

Astfel, companii din Austria, Cehia, Italia, Portugalia, România, Grecia, Serbia, Turcia, Ungaria se vor întâlni la Sibiu. Acestea vor aduce în faţa publicului cele mai noi materiale și tehnologii din industria maselor plastice. Produsele deţin aplicații directe în creșterea productivității, precum şi reducerea costurilor de producție.

EXPO PLAST 2018 – Echipamentele prezentate

Cele mai multe echipamente pentru care vor fi realizate demonstraţii live se vor găsi la EXPO PLAST Sibiu.

Aceste lucru se întâmplă în premieră la un târg în România.

Mai exact, 16 mașini și roboţi vor fi puşi în funcţiune la Sibiu, demostrându-şi astfel abilitățile tehnologice.

Printre echipamente se numără: mașini de injecție hibride și hidraulice, sisteme de roboți, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, soluții de administrare a producției prin implemetarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare, contaminare şi umiditate, matrițe și materii prime.

EXPO PLAST 2018 – Companiile participante

Printre companiile care vor veni la EXPO PLAST se regăsesc: Engel Injecție, Hitaro Plastic Machines, Wittman Battenfeld, Almitech, Plastic Technology Services sau Top Plast vor putea fi întâlnite la EXPO PLAST SIBIU.

EXPO PLAST 2018 – Conferințe

Participanţii la EXPO PLAST vor putea lua parte la o serie de conferințe și seminarii susţinute de specialiști din ţară și de peste hotare.

Conferinţele vor aborda subiecte precum: Tehnologiile iQ, aplicații ale gazelor tehnice în industria maselor plastice sau noi tehnopolimeri.

„Conferințele EXPO PLAST își propun să se transforme într-o importantă resursă informațională pentru cei care activează în domeniu”, au mai spus organizatorii expoziţiei.

Accesul la expoziţie se face pe baza invitaţiei online sau prin completarea unui formular de înscriere disponibil şi la intrare.

Citeşte şi Piaţa imobiliară din România, la 10 ani după criză. Ce s-a schimbat?

 

 

Citiți și despre: