Stiri: Companii

Expo Plast Sibiu

Expo Plast Sibiu a început! Ce noutăţi aduce evenimentul?

20.09.2018

Expo Plast Sibiu: Singura expoziţie dedicată industriei de prelucrare a maselor plastice a început. Expo Plast va așteaptă până vineri, 21 septembrie, la Redal Expo Sibiu. În cadrul expoziţiei, vizitatorii vor ocazia să vadă 14 mașini de injecție în funcţiune și 10 roboți.

Expo Plast Sibiu se bucură de cele mai multe echipamente prezente până la ora actuală la un târg de profil.

Expo Plast Sibiu. Ce spun organizatorii evenimentului?

„Expo Plast este expresia progresului tehnologic în domeniu și își invită vizitatorii la demonstrații LIVE, noutăți de ultima oră, premiere în ceea ce privește materiile prime sau accesoriile ultilizate”, au afirmat organizatorii expoziţiei de mase plastice din Sibiu.

Printre noutăţile aduse de eveniment se numără: mașini de injecție hibride și hidraulice, sisteme de roboți, contaminare și umiditate, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, matrițe și materii prime, soluții de administrare a producției prin implemetarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare.

Expo Plast Sibiu. Conferinţe şi workshop-uri

Aflat la cea de-a șasea ediție, Expo Plast Sibiu cuprinde şi o serie de conferințe și workshop-uri dedicate. Acestea îşi propun să devină o importantă resursă informațională pentru companiile şi persoanele care activează în domeniul maselor plastice.

„Până pe 21 septembrie va așteptăm la REDAL EXPO SIBIU pentru singurul eveniment din România adresat industriei prelucrării maselor plastice. Vino să vezi LIVE progresul tehnologic!”, au mai spus organizatorii Expo Plast Sibiu.

Expo Plast Sibiu. Program de vizitare

18 – 20 septembrie 2018, zilnic între orele 9.00 – 17.00
21 septembrie 2018, între orele 9.00 – 16:00

Expo Plast Sibiu. Accesul la eveniment

Accesul la eveniment se poate face pe baza invitației online sau prin completarea formularului de înscriere care se găseşte la intrare în centrul expoziţional.

Mai multe informaţii găsiţi aici: https://www.expoplast.ro/conferințe-expo-plast-2018/

Expoziţia Expo Plast se bucură de participarea a peste 90 de branduri, din nouă ţări. Este vorba de companii din Austria, Cehia, Italia, Portugalia, România, Grecia, Serbia, Turcia, Ungaria.

Citeşte şi Rezultate financiare extrem de bune pentru Globalworth