Stiri: Energie

ExpoEnergiE începe miercuri, la Romexpo

10.10.2016

Târgul internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale, ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro), începe miercuri, 12 octombrie, la Romexpo.  Evenimentul va cuprinde o zonă expozițională, 21 de companii prezentând produse și servicii specifice domeniului energetic, cât și una de conferințe pe teme de interes privind viitorul energetic al României.

Târgul se adresează atât producătorilor, distribuitorilor, autorităţilor şi specialiştilor din industriile energetice, cât şi producătorilor de echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale.

Romexpo devine astfel şi punctul de întâlnire al proiectelor şi modalităţilor inovative de cooperare între companii şi autorităţi publice, în domeniul eficienţei energetice şi de identificare a potenţialului de care dispune România, considerată cea mai puternică ţară din regiune în privinţa producţiei de petrol şi gaze, în vederea atragerii de investitori.

Programul conferințelor desfășurate între 12 și 15 octombrie poate fi consultat pe site-ul eee-expo.ro/manifestari-conexe.