Stiri: Energie

ExpoEnergie va avea loc în perioada 14 – 17 octombrie, la Romexpo

14.10.2015

Găsirea celor mai bune resurse de energie este o preocupare permanentă, la nivel naţional şi internaţional, în contextul evoluţiei extrem de rapide pe care o experimentăm la ora actuală. Plecând de la aceste evoluţii, Romexpo organizează o nouă ediţie a ExpoEnergie târgul internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze natural. Scopul târgului este de a veni în sprijinul mediului de afaceri românesc.

Evenimentul, aflat la a cincea ediţie, va avea loc în Pavilionul C1 din cadrul Centrului Expoziţional Romexpo, în perioada 14 – 17 octombrie 2015, în acelaşi timp cu TIB – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti, Inventika – Salonul de invenţii şi inovaţii – şi Fabricat în România, expoziţie ambasador de ţară pentru România şi Republica Moldova.

ExpoEnergie este, de fapt, o platformă de interacţiune pentru specialiştii din domeniu şi având ca scop principal promovarea potenţialului local în vederea atragerii de investitori.

Târgul va reuni cei mai importanţi jucători de pe piaţă, care vor expune produse şi tehnologii de ultima oră, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pieţei, de a achiziţiona produse şi servicii sau de a negocia direct cu furnizorii.