Stiri: Constructii

Expozitia Arca by Menatwork

Expoziție Arca by Menatwork în cadrul Romanian Design Week 2021

09.06.2021

Expoziția Arca by Menatwork. În perioada 7-11 iunie noul showroom Arca Hub by Menatwork din str. Popa Petre 5 găzduiește expoziția “Together To Get There” în care sunt expuse moodboard-urile create de studenții anului I de la secția Design Ambiental – UNArte București în cadrul atelierului susținut de lect. univ. dr. Răzvan Clondir. Folosind materiale și finisaje de la importanți furnizori de ceramice și pardoseli expuse în showroom-ul ARCA By Menatwork studenții au fost provocați să imagineze decoruri pornind de la versurile unor poezii.

Rezultatul acestui laborator de creație, aflat la limita dintre material și imaterial poate fi admirat între 7-11 iunie, zilnic între 10.00-17.00. Evenimentul este parte #DesignGO, circuitul oficial al Romanian Design Week 2021.

Expoziția Arca by Menatwork. Spaţii creative

Hub-ul ARCA, showroom și spațiu de lucru în același timp, este un nou punct pe harta spaţiilor creative din București. Hub-ul găzduiește o gamă largă de materiale și finisaje pentru spații interioare și exterioare, o bibliotecă de mostrare de la cei mai importanți furnizori, precum și spații generoase cu rol multifuncțional – de ședințe sau întâlniri, de lucru, networking.

Atelierul este organizat cu intenția de a susține și a încuraja lucrul împreună, în echipă între furnizorii de materiale și designeri. Expoziţia și-a propus a fi „un antrenament” pentru crearea de spații pornind de la texturi, culori, finisaje prin care pot fi redate concepte de amenajări inovatoare și cu personalitate. Studenții au avut la dispoziție o gamă largă de materiale și finisaje de calitate, atât de interior, cât și de exterior precum gresie, plăci ceramice, parchet, dar și obiecte sanitare.

Menatwork, unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de construcții și finisaje

Menatwork este unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de construcții și finisaje din România, cunoscuți pentru diversitatea soluțiilor de amenajare. Menatwork este prezent prin cele cinci showroom-uri ARCA by Menatwork: două showroom-uri în București, și câte unul în Cluj-Napoca, Constanța și Craiova.

Citeşte şi Menatwork, 27 de ani de contribuție la dezvoltarea spațiului construit în România