Expozitia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN

Expoziţia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN are loc în perioada 26-28 septembrie, la Romexpo

14.09.2018

În perioada 26-28 septembrie, la Romexpo, are loc expoziţa SMARTTECH for SUPPLY CHAIN. Tot în aceeaşi perioadă are loc şi TransLogistica EXPO, cel mai important târg din domeniile Transport, Logistică, IT și Supply Chain.

SMARTTECH for SUPPLY CHAIN este organizat în pavilion B1 – Romexpo.

„Mai sunt doar două săptămâni până la evenimentul SMARTTECH for SUPPLY CHAIN EXPO – expoziția de tehnologii inovatoare și soluții IT&C de ultimă generație cu aplicație în trade, transport și logistică, organizat alături de TransLogistica EXPO, ediția a IV-a, cea mai mare expoziție de Transport, Logistică, IT și Supply Chain din România și Europa de Sud-Est”, a anunţat Romexpo, într-un comunicat de presă.

Expoziţia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN. Agenda evenimentului

SMARTTECH for SUPPLY CHAIN, expoziția de tehnologii inovatoare și soluții IT&C, cuprinde şi evenimentul Robotics & Innovations Show.

Acesta este unul dintre momentele interactive de pe agenda expoziției. În plus, evenimentul este cel care va da culoare întregului târg.

Robotics & Innovations Show va avea loc vineri, 28 septembrie, în noul pavilion B1 de la Romexpo.

Participanţii la Expoziţia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN vor putea asista la demonstrații de robotică, drone și virtual reality. Acestea vor alea loc în zonele special amenajate, atât în interiorul expoziției Expoziţia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN, cât și în exteriorul acesteia.

Expoziţia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN. Inovaţiile prezentate la Robotics & Innovations Show:

– robotul care urmărește un traseu printr-un labirint în depozitul de marfă

-robotul dirijat prin comenzi telefonice

– robotul care joacă șah

– echipamente VR HTC Vive

– Oculus Rift

– livrarea coletelor cu ajutorul dronei

„Vom experimenta viitorul cu ajutorul inteligenței artificiale și vom pași în alte lumi high-tech alături de echipele de robotică și specialiști în manevrarea roboților”, mai spun organizatorii.

Expoziţia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN – Mai multe detalii despre acest eveniment și înscrieri puteți afla pe site-ul www.smarttechpartners.ro.

Citeşte şi Coduri secrete pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Ce îţi dezvăluie acestea?

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Expoziţia SMARTTECH for SUPPLY CHAIN are loc în perioada 26-28 septembrie, la Romexpo

  1. Pingback: Targul de Turism al Romaniei editia de toamna 2018 | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Târgul de Turism al României ediţia de toamnă 2018 are loc în perioada 15-18 noiembrie

Comentariile nu sunt permise.