Slide

Stiri: Companii

Expoziţiile Construct Expo, Ambient Expo şi Romtherm au început astăzi, la Romexpo

26.03.2015

Romexpo, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, organizează în perioada 26-29 martie târgurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers&Garden, Antique Market și Paștele la Romexpo. În cadrul acestor expoziţii, peste 370 de companii din țara noastă și alte 20 de state, ocupând o suprafață totală de peste 12.800 metri pătrați, își vor prezența cele mai recente produse, servicii și proiecte dezvoltate în ultimul an.

 „Am convingerea că, prin produsele expuse, firmele participante vor oferi o imagine exactă a evoluției domeniilor în cauza și posibilitatea de a fi la curent cu tendințele pieței și transformările de ordin creativ apărute că urmare a evoluției tehnologice. Așadar, îi așteptăm pe vizitatori cu produse de ultimă oră, care au beneficiat de cercetare și investiții pentru rezultate de calitate, dar și cu evenimente conexe la care sunt invitați să ia parte în mod activ”, declară Cătălin Trifu, Director General Romexpo S.A.

Printre noutățile aduse de Construct Expo 2015 se număra demonstrațiile live organizate în Pavilionul Central. Companiile participante vor expune, acolo, modul de funcționare al echipamentelor pe care le comercializează.

Totodată, companiile prezente la Ambient Expo aduc în atenția vizitatorilor decorațiuni deosebite pentru locuințe, grădini, birouri sau centre comerciale, finisaje de interior și exterior. De asemenea, în cadrul expoziţiei, va fi organizată cea de-a VIII-a ediție a concursului „Ziua Culorii”, în cadrul căreia copiii vor picta cu vopsea pe plăci de gips carton.

Romtherm 2015 își așteaptă vizitatorii cu branduri de renume mondial, sisteme performanțe, lansări de produse inedit şi tehnologii nou introduse pe piață, printre noutățile prezentate numărându-se un concept nou de „habitat 100% electric” care nu doar consumă, ci și produce energie electrică, produse și instalații cu rol în securitatea la incendiu, produse inovatoare în domeniul instrumentelor de măsură, precum şi pompe de căldură ecologice.