extindere Arena Mall Bacau

Arena Mall Bacău se extinde în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro

12.10.2018

Arena Mall Bacău se extinde. Mall-ul devine, prin urmare, destinația preferată de shopping și entertainment pentru băcăuanii de toate vârstele. Centrul comercial va intra într-un amplu proces de extindere șimodernizare. Mai exact, este vorba de majorarea cu 60% a suprafeței închiriabile și prin construirea unei parcări supraetajate.

Pentru realizarea obiectivului, Arena Mall a cumpărat terenul aflat în vecinătatea parcării. Acesta are o suprafață de 13.448 metri pătraţi.

Costul achiziţiei se ridică la peste un milion de euro.

Lucrările de extindere şi modernizare vor începe în septembrie 2019. Finalizarea construcției este programată pentru 30 noiembrie 2020.

Extindere Arena Mall Bacău. Ce spune proprietarul centrului comercial?

„Ca urmare a schimbărilor din ultima perioadă privind comportamentul consumatorilor, centrul comercial Arena Mall din Bacău își va extinde suprafața comercială, oferind clienților mai mult entertainment, o zonă pietonală, spații verzi, terase, loc de joacă interior și exterior, precum și un hipermarket. Astfel, Arena se va transforma dintr-un „retail center” într-o destinație urbană în care poți să îți faci cumpărăturile, să te distrezi și să te relaxezi alături de familie sau prieteni”, a explicat Ovidiu Budeanu, dezvoltator și acționar Arena Mall Bacău.

Extindere Arena Mall Bacău. Investiţie de 20 milioane de euro

Extinderea Arena Mall Bacău implică o investiție de 20 de milioane de euro.

Corpul nou de clădire va include:

  • un hipermarket
  • spații comerciale noi
  • o zonă de roof-top
  • o scenă unde vor avea loc evenimente
  • un parc pentru copii
  • două restaurante
  • un sky bar.

Suprafața totală va fi de aproximativ 42.000 de metri pătraţi. În plus, parcarea supraetajată va avea o capacitate de 495 de locuri.

Extindere Arena Mall Bacău. O destinație atractivă

Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată consultant pentru definirea conceptului și închirierea spațiilor comerciale rezultate în urma extinderii.

„În cei 11 ani de operare, Arena Mall Bacău a devenit o referință pentru piața centrelor comerciale din regiunea Moldovei. Prin investiția demarată, Arena va deveni o destinație atractivă și în ceea ce privește sectorul de entertainment, aliniindu-se astfel tendințelor din piața centrelor comerciale la nivel mondial. Suntem convinși că extinderea mixului de chiriași și diversificarea opțiunilor pentru petrecerea timpului vor consolida poziția proiectului pentru următorii zece ani”, a spus Mihaela Petruescu, Head of Property Management, Cushman & Wakefield Echinox.

Citeşte şi Concurs lansat de eSky România: Câştigă o vacanţă pentru 2019!

 

 

 

Citiți și despre: