LEROY MERLIN mobilier gradina

Extindere de parteneriat între Leroy Merlin și FM Logistics în Rusia

03.09.2015

Leroy Merlin și FM Logistics au decis extinderea parteneriatului la nivelul Rusiei, primul act de activitate partenerială fiind semnat în luna ianuarie a anului trecut. Ambele companii franceze vor semna două noi contracte, unul pentru servicii de tip e-commerce, care va intra în vigoare din 1 octombrie 2015 iar cel de-al doilea pentru servicii de depozitare cu valabilitate din anul 2016.

Consolidarea relaţiei cu FM Logistic are la bază o foarte bună cooperare şi experiența unei strategii pe termen lung pe piaţa din Rusia. Suntem ferm convinşi că acest parteneriat ne va permite să furnizăm mai multe servicii şi să creştem prezenţa produselor la raft, cu un cost mai mic pentru clienţii noştri. FM Logistic joacă un rol esenţial în cadrul strategiei de dezvoltare Leroy Merlin, contribuind în acelaşi timp semnificativ la reducerea amprentei de carbon din cadrul operaţiunilor logistice”, a declarat Eric Poulet, Supply Chain Director Leroy Merlin Rusia.

Cât despre parteneriatul dintre cele două companii, colaborarea include servicii de tip management al platformei de depozitare, cu un total de 11.000 de referințe, servicii logistice de recepționare, depozitare, manipulare cât și pregătirea comenzilor pentru expediție. De asemenea, colaborarea celor două companii aduce și activități dezvoltate de management al retururilor și servicii speciale de manipulare pentru produse voluminoase. Totodată, FM Logistic se va ocupa de servicii de transport în regiunea capitalei Rusiei și a zonelor din proximitate, operând cu ajutorul depozitului situat la 45 de kilometri de Moscova, în Domodedovo.

Câştigarea acestei licitaţii importante este dovada competitivităţii FM Logistic şi confirmarea poziţiei de lider pe această piaţă. Sectorul produselor de bricolaj rămâne unul dintre cele mai atractive şi promiţătoare sectoare din Rusia„, a declarat Christophe Menivard, Director General FM Logistic Rusia.

Citiți și despre: