Stiri: Finante

Extragere Loteria Bonurilor Fiscale. Ce bon fiscal a ieşit câştigător la extragerea de duminică?

18.01.2016

Extragere Loteria Bonurilor Fiscale. Bonul câştigător, în cadrul extragerii de duminică are valoarea de 142 lei şi ziua câştigătoare este 30 decembrie. Ieri, a fost ales bonul câștigător al lunii decembrie, în extragere fiind incluse bonurile emise între 1–31 decembrie 2015.

Extragere Loteria Bonurilor Fiscale. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei și vor fi acordate maxim 100 de premii.

Extragere Loteria Bonurilor Fiscale. Selecția câștigătorilor se face în două etape. Prima va avea loc ieri şi a constat în extragerea bilelor care desemnează ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de astăzi, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii, precum și numărul de ordine).

Extragere Loteria Bonurilor Fiscale.Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.