Stiri: Finante

Extragerea pentru Loteria bonurilor fiscale va avea loc dumincă

17.07.2015

Duminică va fi organizată a treia extragere a Loteriei bonurilor fiscale emise în perioada 1 – 30 iunie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Ca și în cazul ultimei extrageri ocazionale desfășurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 19 iulie, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapă de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea lunară va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 20.10. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La această extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 iunie, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Pentru selectarea bonurilor câștigătoarea din rândul celor emise în luna iulie a.c. extragerea va fi organizată în data de 16 august 2015.