Stiri: Companii

EY a primit titlul de „Transfer Pricing Firm of the Year” în ECE

26.06.2014

Pentru a doua oară consecutiv, EY a primit titlul de „Transfer Pricing Firm of the Year” în Europa Centrală şi de Est, în cadrul competiţie ITR European Tax Awards 2014 care a avut loc la Londra în luna mai, şi a recompensat excelenţa şi inovaţia în domeniul fiscal.

Per total, EY a câştigat 16 premii din cele 32 de nominalizări pe care le-a avut.

Recunoaşterea International Tax Review (ITR) a fost acordată firmelor care au demonstrat colaborări de cea mai înaltă calitate cu clienţi din Europa.

“Acest premiu este un reper important pentru firma noastră şi demonstrează din nou că excelenţa serviciilor noastre în preţuri de transfer se bucură de o largă recunoaştere în întreaga Europă Centrală şi de Est. Felicit întreaga echipă de preţuri de transfer din România – suntem foarte mândri de această reuşită”, declară Venkatesh Srinivasan, Liderul departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică al EY România.

În ţara noastră, echipa EY de Transfer Pricing deţine un portofoliu de clienţi din diverse sectoare de activitate, iar periodic realizează studiul „Preţurilor de Transfer pe piaţa românească”. Acest raport oferă companiilor observaţii practice asupra aşteptarilor şi tendinţelor în domeniul preţurilor de transfer în România.