Slide

Stiri: Finante

EY: Alex Milcev, noul director al departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică

13.01.2015

Departamentul de Asistenţă fiscală şi juridică din cadrul EY România are, începând cu luna ianuarie, un nou director. Astfel, Alex Milcev a preluat această funcţie, ca urmare a plecării lui Venkatesh Srinivasan, care se reîntoarce în ţara natală, India, unde va prelua un rol executiv la nivel global în cadrul EY.

Încă din anul 2006, Alex Milcev este Partener în cadrul EY, acesta deţinând o experienţă de peste 17 ani în calitate de consultant fiscal al unor companii din diverse sectoare economice.

El a oferit consultanţă atât pe probleme de fiscalitate internă cât şi internaţională, fiind implicat în proiecte de restructurări, privatizări, raportare fiscală şi optimizare fiscală, fiind în acelaşi timp unul dintre experţii de top în domeniul preţurilor de transfer din România.

„Alex este unul dintre arhitecţii care au contribuit la dezvoltarea departamentului de Asistenţă fiscală din cadrul EY, acesta devenind astfel cel mai extins şi mai căutat din România. Alex este apreciat de clienţii săi datorită calităţilor înnăscute de lider, a excelentelor cunoştinţe de business şi a abilităţii de a livra în mod constant valoare adăugată companiilor acestora”, a afirmat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

În plus, noul director al departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică este membru fondator al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi membru al Camerei de Comerţ Româno-Americane (AmCham).

„Modul în care EY România a reuşit să se dezvolte şi să se diversifice, în ciuda crizei economice mondiale constituie o lecţie valoroasă, iar eu intenţionez să valorific în continuare acest model unic de dezvoltare şi diversificare pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri şi al comunităţii”, a declarat Alex Milcev.

Venkatesh Srinivasan a condus departamentul din cadrul EY timp de 15 ani. Acesta părăseşte România pentru a începe un nou capitol din viaţa sa profesională ca membru al echipei EY Global Compliance and Reporting (GCR) şi ca lider al GCR Global Talent Hub în cadrul EY Bangalore, India.