Slide

Stiri: Economie

EY lansează un nou program pentru sprijinirea antreprenorilor

20.01.2015

EY a anunţat lansarea unui program nou pentru sprijinirea antreprenorilor cu potenţial mare de creștere, la nivel mondial. Astfel, prin noul program „Accelerating Entrepreneurs” antreprenorii pot beneficia de consiliere din partea unei echipe de experți ai EY și lideri de business din întreaga lume, precum și de oportunitatea de a dezvolta relații de afaceri cu antreprenori de top în cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year™,  evenimentul care reprezintă finala mondială a competiției cu același nume și va avea loc între 3 şi 7 iunie 2015, la Monte Carlo.

Înainte programul se numea „Ready, Set, Grow”, iar acum „Accelerating Entrepreneurs” a fost redenumit şi remodelat, astfel încât câştigătorii să primească un pachet complet de consultanţă, suport şi mentorat. Este vorba de o sesiune de 90 de minute în cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde câștigătorii programului Accelerating Entrepreneurs îşi vor prezenta planul de afaceri unui panel de „Antrenori pentru creştere” (Growth Coaches), care le vor oferi îndrumări și consiliere de specialitate, de oportunitatea de a stabili relaţii de mentorat continue cu antrenorii şi cu câştigătorii naţionali ai concursului  şi de oportunitatea de a participa la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY.

Selecţia antreprenorilor care vor beneficia de consiliere în cadrul programului va fi derulat de un panel independent de experţi, punându-se accent pe potențialul de creştere al companiei; spirit antreprenorial şi leadership; viziune strategică; gândire inovatoare şi originalitate; performanţe financiare; cultura de HR.

„Evenimentul EY  World Entrepreneur Of The Year aduce laolaltă pe unii dintre cei mai de succes antreprenori din lume, lideri în piețele lor şi, mulţi dintre ei, lideri de piaţă la nivel global. Accelerating Entrepreneurs reprezintă o şansă pentru antreprenorii ambițioși care doresc să devină liderii de piaţă de mâine. Aceștia au ocazia să înveţe de la aceşti antreprenori de elită, prin intermediul unor sfaturi practice în cursul evenimentului şi al unui an de mentorat care să îi ajute în trecerea la etapa următoare a itinerariului lor de creştere”, a declarat Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader și Audit Partner, EY România.

Pentru a putea aplica la programul Accelerating Entrepreneurs, cei interesați trebuie să fie proprietari, fondatori sau CEO ai companiei reprezentate şi să fie responsabili pentru performanțele de dată recentă ale firmei. Compania trebuie să aibă o vechime pe piaţă de minimum doi ani şi să fi raportat vânzări sub 50 milioane dolari în fiecare dintre ultimii doi ani financiari.

„Pe măsură ce se dezvoltă, companiile antreprenoriale au un impact tot mai mare asupra comunităţilor din care fac parte, prin locurile de muncă generate şi produsele şi serviciile inovatoare oferite. De aceea, este atât de important să le oferim suport încă din primele etape ale călătoriei lor, prin deschiderea reţelei noastre către ei”, a continuat Alexandru Lupea.