Stiri: Constructii

EY, numit angajatorul numărul 1, la nivel mondial, în servicii profesionale

24.09.2014

EY a fost numit angajatorul numărul 1 în servicii profesionale în cadrul clasamentului “World’s Most Attractive Employer “. Topul este realizat anul de Universum, iar, pentru al doilea an consecutiv, compania se clasează pe locul al doilea în clasamentul general, primul loc fiind ocupat de Google.

„Este foarte evident faptul că EY înțelege, cu adevărat, ce-și doresc oamenii talentați care vor să-și construiască o carieră de succes. Cu o comunicare coerentă și activă la nivel global, prin mesaje care își găsesc rezonanța în grupurile de talente vizate, nu sunt surprins să văd că  EY se situează pe primul loc ca angajator în industria de servicii profesionale și pe locul al doilea în clasamentul general World’s Most Attractive Employer 2014, în preferințele studenților cu specializări de business”, a declarat Petter Nylander, CEO al Universum.

“World’s Most Attractive Employer” este un studiu anual realizat, la nivel global, în rândul studenților cu specializări de business de la universităţi de top din cele mai importante 12 economii ale lumii după Produsul Intern Brut.

“Scopul nostru, al EY, este de a construi un mediu de lucru mai bun pentru cei 190.000 de angajați. Ne-am angajat să investim în oameni extraordinari și să formăm lideri care pot construi cele mai performante echipe peste tot în lume. Vom continua să construim un brand puternic prin oamenii noștri și este o onoare, din nou, să ne aflăm pe o poziție atât de înaltă în acest clasament”, Mark Weinberger, Președinte și CEO, EY.