Stiri: Companii

EY România are un nou senior manager

19.09.2016

EY România are un nou senior manager, Maria Maxim alăturându-se echipei de Investigare a fraudelor din cadrul firmei de consultaţă. Ea deţine 25 de ani de activitate în industria telecom şi este specializată în zona de litigii, rezolvarea disputelor și consultanță în arii de risc semnificativ, cum ar fi civil, comercial, achiziții publice, penal, litigii de munca și anti-trust, precum și în managementul crizelor organizaționale.
Maria Maxim a implementat, de-a lungul timpului, în companiile de telecomunicații programe de conformitate și de protecție a datelor la standarde internaționale, urmărind programele de certificare în domeniu.

În opinia sa, firmele românești, la fel ca subsidiarele din ţara noastră ale companiilor multinaționale, trebuie să fie pregătite să concureze la nivel internațional, unde programele de conformitate și protecția datelor au fost de ceva timp implementate în activitățile operaționale de afaceri.

„Să ai instrumentele necesare pentru a răspunde cu promptitudine provocărilor generate de reglementările legale, cum ar fi noul Regulament General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, precum și abilitatea de a adapta procesele interne la nevoile operaționale de afaceri, reprezintă un diferențiator în majoritatea industriilor. Când este vorba de protecția datelor sau de concurența loială – ca să enumerăm doar câteva dintre ariile sensibile – menținerea încrederii clienților este esențială”, explică Maria Maxim.