Stiri: Stiri

F64 dă startul la Black Friday

18.11.2013

F64 a anunțat că în noaptea de 22 noiembrie va da startul oficial la Black Friday, pregătind numeroase reduceri și surprize pentru fanii magazinului. Retailerul estimează o dublare a vânzărilor față de campania de Black Friday din 2012.

Compania va anunța lista oficială de reduceri în noaptea de 22 noiembrie și ofertele vor fi valabile timp de 3 zile, inclusiv duminică, 24 noiembrie.

Până atunci F64 oferă cumpărătorilor posibilitatea de a paria pe produsele despre care ei cred că vor intra în campania Black Friday. Cei care ghicesc produsele și prețul corect vor intra în tragerea la sorți pentru nu mai puțin 100 de premii. Printre acestea se numără telefonul Samsung S4, noul mirrorless Sony A3000, obiectivul inteligent Sony Qx10, Samsung Tab 3 și un smartwatch Sony.

Pentru a putea paria pe prețuri și produse, vizitatatorii trebuie să aibă cont în site-ul f64.ro.

Crearea unui cont este recomandată mai ales pentru cei care vor comanda online în vinerea cea „neagră”, astfel încât promoțiile să-i găsească logați în site, a spus reprezentantii retailerului.

În campania de Black Friday vor intra toate categoriile de produse, începând cu DSLR-uri și accesorii precum obiective, genți, trepiede, carduri, accesorii de studio, mirrorless, compacte, existand reduceri și cursurile foto.

Cel mai mare discount este de aproape 70% la un anumit brand de obiective, iar cel mai mic discout este de 11%, la un produs nou și inovativ în gama sa.

Având în vedere că F64 a intrat în luna octombrie a acestui an pe piața de tablete și smartphones, nici aceste categorii nu vor fi lăsate la o parte de Black Friday, iar reducerile vor ajunge până la 35%.

„Este un eveniment mult mai așteptat decât anul trecut, clienții întrebând încă din vară despre produsele care vor intra în campania de Black Friday. De asemenea, dorim să le mulțumim clienților noștri care în urma campaniei de test de 64 de minute, au oferit soluții constructive, pe care le luăm în considerare. Comparativ cu anii trecuți suntem mai bine pregătiți în special pe partea de produse, cât și pe partea de alocare de resurse. Organizatoric vorbind, putem începe și mâine, atât de entuziasmați suntem”, a afirmat Marian Alecsiu, co-fondator F64.