Stiri: Retail

F64 lansează campania Black Friday Pro. Ce reduceri oferă?

19.10.2015

Magazinul F64 a anunţat lansarea campaniei Black Friday Pro, dedicată pasionaților de fotografie și profesioniștilor din acest domeniu. Campania se află deja la a treia ediție, iar în 2014 s-a bucurat de un real succes în rândul fotografilor profesioniști din România, cu vânzări totale de peste 1,5 milioane de euro.

Black Friday Pro se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2015, astfel că profesioniștii interesați de cele mai bune prețuri la cele mai performante camere foto, obiective sau blițuri vor avea suficient timp la dispoziție să le achiziționeze.

Clienții F64 se pot pregăti pentru Black Friday Pro folosind mecanismul de whislist cu care magazinul i-a obișnuit de câțiva ani. Ei își pot adăuga produsele pe care le vor, urmând ca apoi să primească pe mail un newsletter personalizat cu ele, doar dacă sunt incluse în perioada de reduceri.

Cel mai important avantaj al whislist-ului este posibilitatea de a cumpăra echipamentul dorit cu câteva ore înainte de startul oficial al campaniei.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială sunt aparatele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase.

Comparativ cu Black Friday 2014, magazinul F64 estimează o creștere a vânzărilor cu până la 30%, reducerile ajungând la aproape 1 milion de euro, cel mai scump dintre ele având prețul de 27.999 de lei și un discount considerabil.