Stiri: Retail

F64 lansează campania de reduceri ”Black Friday Pro”

24.10.2014

Liderul pe piața echipamentelor foto-video din România, F64, a anunţat lansarea campaniei „Black Friday Pro”, campanie dedicată fotografilor care doresc să treacă la următorul nivel sau să își completeze gama de echipamente foto-video profesionale.

”Black Friday Pro” se află la a doua ediție, iar în 2013 s-a bucurat de un real succes în rândul fotografilor profesioniști.

„Cu versiunea «Pro» a Black Friday nu concurăm direct cu această sărbătoare a reducerilor, ci noi vrem să organizăm un eveniment potrivit pentru cei mai exigenți clienți de-ai noștri. Cu aproape o lună înainte de Black Friday tradițional pregătim o colecție impresionantă de reduceri pentru a-i ajuta pe acești iubitori ai fotografiei și videografiei să nu simtă niciodată limitările echipamentului, exploatându-și la maximum talentul. Alături de partenerii noștri vom avea trei zile de Black Friday Pro, timp în care vom oferi cele mai performante echipamente pe care le au producătorii la acest moment“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Campania se va desfășura la F64 în perioada 24-26 octombrie, iar categoriile de echipamente incluse în aceasta sunt aparatele foto-video full frame, obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase.

Reducerile din cadrul campaniei ajung până la 13.000 de lei sau până la 50% din prețul unui produs.