Stiri: Companii

Fabrica ASEVI

ASEVI deschide o nouă fabrică în România

02.06.2021

Fabrică ASEVI. Pons Ro Prodcom, producătorul detergentului de pardoseli nr. 1 în comerțul tradițional din România va deschide o nouă fabrică. Unitatea este situată în comuna Brănești, județul Ilfov. Inaugurarea oficială va avea loc în aproximativ 12 luni. Noul sediu va cuprinde următoarele activităţi:

  • producție
  • depozitare
  • logistică
  • birouri

Fabrică ASEVI. Creşterea cifrei de afaceri

Creșterea cifrei de afaceri cu 15% în 2020 faţă de anul anterior s-a datorat și lansării unei game complete de soluții de dezinfectare & igienizare, ASEVI Gerpostar Plus. Această gamă a fost dezvoltată în ultimii trei ani și include:

  • dezinfectant multisuprafeţe
  • igienizant baie
  • igienizant aditiv textil
  • igienizant ambient și țesături
  • detergent igienizant rufe

Potrivit unui studiu Nielsen, în perioada martie 2020 – februarie 2021 Asevi Gerpostar Plus a ocupat locul 4 în Topul vânzărilor de dezinfectanți la nivel naţional.

Produse

Deşi întreaga gamă ASEVI a trecut printr-un proces de modernizare a designului ambalajelor, gama de detergenți pardoseli a rămas neschimbată datorită gradului ridicat de recunoaștere a produselor, precum și respectului faţă de clienții care și-au exprimat preferința de a nu se aduce modificări produsului lor favorit: „Soluția pardoseli Portocală”. pe segmentul soluțiilor de pardoseli, în comerțul tradițional, ASEVI este de câțiva ani lider, cu peste 3 milioane de unități vândute anual.

În completarea gamei de detergenți pardoseli se lansează azi, exclusiv pe piața din România, „Detergent Pardoseli Asevi Green” 1L, o soluție concentrată care întregește oferta actuală: ”Portocală”, „Mio” și „Cian”. După un proces minuțios de cercetare a preferințelor și nevoilor consumatorilor români, s-a creat un parfum unic, inspirat de prospețimea naturii, care încorporează esență de vanilie, lemn de santal, chihlimbar, paciuli, fructe de pădure, musk, rozmarin, bergamotă, măr și iarbă verde. „Green” este perfect aliniat gamei din care face parte în ceea ce privește puterea de curățare, igienizare și persistenţă a parfumului. Astfel, cei patru detergenți pardoseli vor consolida și mai mult locul 1 ocupat în categorie.

Fabrică ASEVI. Planuri ambiţioase

Compania are planuri ambițioase de dezvoltare, investițiile realizate urmând să ajungă la 5 milioane euro. Printre acestea se numără și inaugurarea unui nou spaţiu de producție, depozitare, logistică și birouri. Terenul de 35.000 mp a fost achiziționat încă de acum trei ani în Brănești, județul Ilfov.

Compania beneficiază de sprijinul firmei-mamă, Pons Quimicas SL din Spania – fondată în 1965 – atât în ceea ce privește achiziția și punerea în funcțiune a celor mai moderne linii de producție, cât și formării personalului (producție, laborator) în utilizarea și întreținerea acestora.

Monica Grădinaru, Directorul Adjunct al companiei, declară: „Diversificarea gamei noastre de produse și adaptarea la contextul sanitar actual, alături de noua fabrică pe care ne-o dorim de mulți ani, confirmă faptul că Pons Ro Prodcom este pe drumul cel bun. Cu o echipă restrânsă, dar dedicată, și cu parteneri extraordinari, brandul ASEVI și-a făcut încet dar sigur loc în sufletele clienților. I-au convins calitatea excelentă și prețul corect, precum și promisiunea noastră de a nu-i dezamăgi niciodată.

Lucrăm constant la extinderea lanțului de distribuție, în special în comerțul modern, pentru a fi și mai aproape de cumpărătorii care ne apreciază produsele. Cel mai de succes detergent de pardoseli, ‚Portocală’, are de azi în ‚Green’ atât un frățior, cât și un candidat la locul secund. Credem foarte tare în noul produs dezvoltat special pentru piața românească, în faza de testare fiind unanim acceptat de consumatori. Sperăm că va da lovitura și va fi prezent curând pe rafturile cât mai multor magazine!”

Citeşte şi PONS RO PRODCOM, în topul producătorilor de detergenți și produse de curățenie