Stiri: Sanatate

Lista medicamentelor compensate 2022.

Fabrică medicamente Sanofi. Compania deschide prima unitate complet digitală

16.10.2019

Fabrică medicamente Sanofi. Compania a anunțat că deschide prima sa unitate digitală de producție continuă biotehnologică de ultimă generație. Este vorba de unitatea din Framingham, Massachusetts, care urmează să producă terapii biologice pentru portofoliul de medicamente de boli rare (divizia Specialty Care – Sanofi Genzyme).

Fabrică medicamente Sanofi. Tehnologie de ultimă generație

Compania marchează astfel una dintre primele unități digitale din lume care utilizează tehnologia intensificată, continuă, de producție a medicamentelor biologice.

Noua unitate este dotată cu tehnologie de ultimă generație. Aceasta conectează procesul de producție cu cercetarea și dezvoltarea. În plus, face posibilă îmbunătățirea procesului de comercializare a unor noi soluții terapeutice importante pentru pacienți.

Fabrică medicamente Sanofi. Procesul de transformare industrială

Unitatea de producție accelerează recentul proces de transformare a activității industriale din cadrul Sanofi, proces care se concentrează pe terapiile biologice, în linie cu transformarea activității de Cercetare și Dezvoltare a companiei. Intensificarea capacităților de producție biofarmaceutică reprezintă un pilon important pentru îndeplinirea obiectivului Sanofi de a stabili standardul de aur în industria biofarmaceutică.

Fabrică medicamente Sanofi. Productivitate

Tehnologiile de producție avansate, informatizate și bazate pe date vor permite Sanofi să obțină niveluri mai ridicate de:

  • productivitate
  • agilitate
  • flexibilitate

De asemenea, se reduce și timpul necesar pentru deplasarea produselor din laboratoarele de dezvoltare la fabrică. Astfel, compania răspunde mai rapid nevoilor pacienților din întreaga lume.

Ce spune conducerea Sanofi?

„Investim deja de mai mulți ani pentru a pregăti viitorul Sanofi. Unitatea din Framingham deschide calea pentru producția de medicamente biologice de nouă generație, valorificând prelucrarea intensificată, continuă, într-o unitate complet integrată și digitală,” a declarat Philippe Luscan, Executive Vice President, Global Industrial Affairs în cadrul Sanofi. „Acest moment demonstrează rolul important pe care îl avem în ceea ce privește inovația și excelența în producție, ajutându-ne să conturăm viitorul companiei și al industriei.”

Transformarea digitală a rețelei industriale Sanofi reprezintă un element esențial pentru obiectivul companiei de a valorifica utilizarea mai bună a datelor în vederea optimizării proceselor de producție. Toate acestea se realizează crescând eficiența, îmbunătățind agilitatea necesară pentru a răspunde nevoilor pacienților în rapidă schimbare și accelerând comercializarea noilor medicamente în curs de dezvoltare în zona de Cercetare și Dezvoltare.

Citește și FlixBus ajunge și în Turcia. Ce parteneriat a încheiat compania?