Stiri: Constructii

Fabrică nouă de carton ondulat Dunapack Rambox

26.10.2017

Dunapack Rambox anunță un acord pentru cumpărarea a 11,5 ha teren, pentru a construi o fabrică de ambalaje de carton ondulat tip greenfield în zona Bucureștiului. Mai mult decât atât, compania anunță faptul că fabrica din Sfântu Gheorghe va primi o investiție majoră, pentru o modernizare tehnică majoră.

„Noua fabrică de 22.000 m2 din Bolintin, la 20 km vest de București, va fi echipată cu o mașină de carton ondulat de mare viteză marca Fosber, cu o lățime de 2,8 m, precum și cu mai multe mașini de prelucrare în mai multe culori și tipuri de cutii pentru a furniza soluții de ambalare de înaltă calitate și cu grad ridicat de funcționalitate. Capacitatea de producție anuală este preconizată la 180 milioane m2 pe an. Noua fabrică va funcționa în mod complementar pe lângă fabrica existentă Dunapack Rambox din Sfântu Gheorghe, Covasna”, se arată în comunicatul de presă oficial al companiei.

Astfel, ambele fabrici vor atinge o capacitate de producție anuală de 300 milioane m2.

Odată ce se va lansa noua fabrică de producție, Dunapack va avea două fabrici de cutii în țara noastră. Astfel Divizia Dunapack Packaging va fi reprezentată în 10 țări, cu 19 fabrici de ambalaje din carton ondulat.