Stiri: Energie

Factura Hidroelectrica

Unde se poate plăti factura Hidroelectrica?

13.10.2019

Factură Hidroelectrica. Facturile emise de Hidroelectrica pot fi plătite de către consumatorii casnici şi non-casnici la terminalele SelfPay din toată România. Această nouă facilitate vine în sprijinul clienţilor care au sau vor să încheie contracte de furnizare cu această companie.

Factură Hidroelectrica. Oferte pentru clienții casnici

În ceea ce priveşte consumatorii casnici, Hidroelectrica are disponibile două oferte de energie 100% verde:

  • una pentru piaţa concurenţială
  • alta pentru cea reglementată

Ofertele pot fi consultate pe site-ul societăţii www.hidroelectrica.ro, la pagina de Furnizare energie.

Când a intrat Hidroelectrica pe piața reglementată de energie?

Hidroelectrica reaminteşte că a intrat din luna martie a anului curent pe piaţa reglementată. Astfel, compania a devenit Furnizor de Ultimă Instanţă Opţional pentru zona de distribuţie Muntenia Sud (Decizia nr. 339 din 28 februarie 2019).

Factură Hidroelectrica. Zonele acoperite

Compania poate, prin urmare, să furnizeze inclusiv energie electrică la preţ reglementat pentru clienţii casnici din:

  • Bucureşti
  • Ilfov
  • Giurgiu

Factură Hidroelectrica. Cum poți schimba furnizorul de energie electrică?

Alegerea unui nou furnizor de energie electrică nu presupune întreruperea alimentării cu energie electrică. De asemenea, nu necesită nici o modificare a instalaţiei electrice. În plus, schimbarea furnizorului nu presupune nici un cost.

Hidroelectrica se angajează să furnizeze energie verde, fără clauze contractuale care să conţină costuri ascunse, în condiţiile de stabilitate şi transparenţă oferite de unul dintre cei mai titraţi jucători ai sistemului energetic românesc.

SelfPay deţine cea mai mare reţea de staţii de plată de tip self-service din România. Aceasta este alcătuită din peste 4.200 de unităţi la nivel naţional.

Terminalele sunt amplasate în reţele de retail cunoscute, centre comerciale, benzinării, magazine de proximitate din mediul urban şi rural.

Citește și Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice