Stiri: IT&C

Factureaza.ro a ajuns la 10.000 de utilizatori

15.07.2014

Luna aceasta, Factureaza.ro, primul serviciu românesc de emitere a facturilor online, a depășit pragul de 10.000 de utilizatori. Majoritatea sunt firme mici și mijlocii, care au emis peste 600.000 de facturi, proforme, avize și chitanțe începând din 2007 când serviciul a fost lansat.

Serviciul este adresat antreprenorilor și firmelor fără departament intern de contabilitate și are scopul de a simplifica procesul de emitere și gestiune a documentelor fiscale.

“Am dezvoltat acest serviciu pornind de la propria noastră nevoie de a facilita procesul anevoios de emitere a documentelor fiscale. Neavând un departament propriu de contabilitate, emiterea facturilor a devenit, odată cu creșterea numărului de abonați la serviciile noastre, o sarcină neplăcută și un mare consumator de timp. Astfel, am dezvoltat serviciul Factureaza.ro pentru a ușura acest proces, una dintre primele facilități fiind emiterea recurentă automată a facturilor”, a declarat Mihai Târnovan, co-fondator Cubus Arts – dezvoltatorul serviciului.

De la lansare, serviciul a fost dezvoltat permanent prin intermediul unui dialog constructiv cu clienții, fiind adăugate constant funcții noi la cererea abonaților și în concordanță cu analiza obiectivă a nevoilor acestora. Printre acestea se numără posibilitatea expedierii facturilor direct la un număr de fax, posibilitatea de a emite facturi internaționale în mai multe limbi sau exportul către programul de contabilitate SAGA.