Stiri: IT&C

Facturile RCS & RDS pot fi plătite şi în magazinele partenere Mobile Distribution

14.10.2014

Abonații RCS & RDS îşi pot plăti facturile în magazinele partenere Mobile Distribution semnalizate cu sigla „un-doi Centru de plăţi”. Astfel, Mobile Distribution, cel mai important distribuitor de servicii prepaid şi încărcare electronică prin puncte de retail, îşi extinde portofoliul prin semnarea unui parteneriat cu RCS & RDS. Terminale „un-doi Centru de plăţi” sunt amplasate în cele aproximativ 7.000 de magazine de proximitate partenere Mobile Distribution din întreaga ţară.

„Noul serviciu este unul simplu şi rapid. Astfel, clienţii trebuie să se prezinte cu factura sau doar cu codul de client în cel mai apropiat magazin semnalizat „un-doi Centru de plăţi”. Plata se efectuează în numerar, clientul primind o chitanţă pe care sunt specificate toate detaliile tranzacţiei”, a declarat Călin Chira, Director de Vânzări al Mobile Distribution.

Potrivit acestuia, prin plata facturilor la magazinele de proximitate partenere Mobile Distribution, clienţii câştigă timp preţios, fiind posibilă plata către mai mulţi furnizori de utilităţi, în acelaşi loc, fără costuri suplimentare. În plus, aceştia beneficiază de încă un avantaj, acela de a-şi efectua cumpărăturile şi a achita facturile de utilităţi simultan.

Parteneriatul cu RCS & RDS marchează intrarea Mobile Distribution pe segmentul plăţilor aferente serviciilor de televiziune, internet şi telefonie mobilă, furnizorul devenind al şaselea partener naţional pentru care se încasează facturi prin intermediul noului serviciu “un-doi Centru de plăţi”.

 „De-a lungul timpului le-am oferit clienţilor o gamă variată de modalităţi de plată şi o reţea extinsă de puncte pentru achitarea facturii. Astfel, prin semnarea parteneriatului cu Mobile Distribution, extindem metodele existente şi continuăm să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu soluţii rapide, flexibile şi moderne de plată a facturii”, a declarat Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.