Stiri: Logistica

FAN Courier lansează o serie de servicii noi

06.10.2014

Compania de curierat FAN Courier a lansat, la începutul acestei luni, o serie de noi servicii destinate clienților din întreaga țară, oferind astfel posibilitatea de a expedia colete și plicuri mult mai rapid, oriunde în țară.

“Ca în fiecare an, efortul nostru este dedicat clienților și suntem încântați să lansăm aceste servicii pentru ca ei să poată apela la FAN Courier de oriunde și oricând. Din această lună, oferim posibilitatea de a trimite colete și plicuri mai ușor, din mai multe locații, într-un timp mult mai scurt și optimizat. Astfel, ca de fiecare dată, suntem aproape de clienții noștri”, au declarat reprezentanţii liderului pieței locale de curierat.

Unul dintre cele mai noi servicii ale FAN Courier este “Serviciul Campus”, care se adresează studenților cazați în campusurile universitare din București. Prin intermediul serviciului, clienţii pot expedia cu costuri mici colete din cele peste 100 de filiale FAN Courier din țară, către locații fixe situate în campusurile universitare din Capitală.

O altă noutate este reprezentată de extinderea locaţiilor unde este disponibil serviciul “Collect Point”. Acesta permite expedierea de plicuri și colete oriunde în rețeaua de acoperire FAN Courier. Serviciul, lansat în august 2012, este disponibil din această toamnă, și în rețeaua de benzinării Petrom.

În plus, compania a lansat şi “ePOD”, o opțiune de livrare cu semnătură electronică pe PDA. Serviciul reprezintă un un beneficiu oferit tuturor clienților care folosesc platforma SelfAWB și care au semnat un act adițional în care au specificat că acceptă semnătura electronică și nu solicită AWB original.