Slide

Stiri: Logistica

Coronavirus FAN Courier.

FAN Courier, marele câștigător al “Romanian Courier Business Awards 2014”

20.11.2014

FAN Courier a fost desemnat marele câștigător al “Romanian Courier Business Awards 2014”. Competiţia este o inițiativă a GOVNET, care are drept scop recunoaşterea meritelor celor care au contribuit la dezvoltarea uneia dintre cele mai dinamice industrii din ţara noastră – curieratul rapid.

Premiile de Excelență în Industria de Curierat au fost câștigate la categoriile „Manager of the Year”, acordat lui Felix Pătrășcanu pentru impactul pozitiv al activităților și realizărilor din domeniul curieratului rapid, „Best Website” pentru www.fancourier.ro, dezvoltat de Marks, „Best Web Application” pentru aplicația SelfAWB şi „Company of the Year”, premiu ce recunoaște performanța superioară în activitate și spiritul de inovație în dezvoltarea de produse și servicii.

”Am realizat pentru FAN Courier un website contemporan, actual, cu un design modern, foarte intuitiv pentru oricine îl accesează. Ne bucură acest premiu și felicităm echipa FAN Courier pentru deschiderea către inovație, o trăsătură definitorie a companiei”, a spus Demis Ghindeanu, Managing Partner Marks, compania care a realizat website-ul companiei.

Participanţii competiţiei au fost jurizaţi în baza unor formulare de aplicațiecare au fost evaluate de către un juriu format din profesioniști respectați și avizați. Printre membrii juriului se numără Marius Ghenea, Președinte al ARMO (Asociația Română a Magazinelor Online), Alexandru Petrescu, CEO al Poștei Române, Octavian Bădescu, Vicepreședinte al AOCR (Asociația Operatorilor de Curierat din România), Marian Șeitan, Președinte al ARMAD (Asociația Română de Marketing Direct), Gabriel Ghiță, Business Development Manager CEE MasterCard Europe, Liviu Taloi, Community Manager la GPeC și Adrian Ion, General Manager al GOVNET Conferences.

„Premiile obținute la ediția din acest an ne onorează și ne fac să fim mândri, ca de fiecare dată, de echipa noastră. Sunt bucuros de rezultatele remarcabile obținute și de faptul că FAN Courier este una dintre cele mai apreciate companii de curierat românești. Cu toții facem parte din această mare familie pe care o susținem, o apreciem și de care avem grijă, oriunde, cu plăcere”, a afirmat Felix Pătrășcanu, Managing Partner FAN Courier.