Stiri: Logistica

FANUC Academy Romania

FANUC Academy România oferă reduceri pentru cursurile de formare

16.07.2021

FANUC Academy România oferă angajatorilor o reducere de 15% pentru cursurile de formare în domeniul echipamentelor de automatizare industrială. Astfel, până la 31 august cei interesaţi pot beneficia de 15% reducere de preț la toate cursurile de formare pentru operarea echipamentelor FANUC programabile până cel târziu în 31 decembrie la sediul din Cluj-Napoca.

Detalii despre cursuri, programări și participare se pot obține prin intermediul emailului la adresa training@fanuc.ro.

În contextul în care piața forței de muncă calificată trece printr-o perioadă dificilă fără a da semne de redresare în viitorul apropiat, investițiile în personalul deja angajat sunt esențiale pentru sporirea eficienței activității și a motivației resursei umane.

Ce spune directorul tehnic al companiei?

“Pentru a susține eforturile angajatorilor și a se asigura că echipamentele de automatizare FANUC deja achiziționate sunt corect și pe deplin utilizate cu randamente maxime, le oferim firmelor producătoare interesate cursuri de formare specializate”, a afirmat Iosif Rațiu, Director Tehnic, FANUC România.

Gama de cursuri ofertă de FANUC Academy România

Gama de cursuri cuprinde de la programe introductive pentru începători, până la cursuri particularizate în funcţie de nevoile aplicaţiilor specifice, în cadrul cadrul centrului FANUC Academy de la sediul din Cluj-Napoca, cu următoarele subiecte:

 • operare
 • operare și programare
 • depanare electrică pentru roboți industriali FANUC
 • operare FANUC iRVision
 • utilizare de mediu virtual ROBOGUIDE
 • utilizare de sistem Dual Check Safety
 • operare centre de prelucrare FANUC ROBODRILL
 • operare FANUC Manual Guide i pentru frezare sau strunjire

Toate cursurile au loc pe durata mai multor zile, în funcție de tematică. Acestea cuprind sesiuni teoretice și practice. În plus, cursurile se finalizează cu acordarea unui certificat de training FANUC.

Cursurile de formare sunt organizate respectând normele în vigoare de siguranță și de prevenire a COVID-19.

FANUC Corporation este unul dintre liderii mondiali în automatizarea fabricilor cu produsele sale:

 • sisteme de control CNC
 • roboți industriali
 • mașini-unelte (ROBODRILL, ROBOCUT, ROBOSHOT și ROBONANO)

FANUC şi deschis sediul din România în anul 2017. Având o suprafaţă de aproximativ 640 mp. pe deplin utilizaţi, noul sediu multifuncţional include un showroom modern, facilităţi de training, birouri şi un depozit local. Aici se organizează cursuri de formare, activităţi demonstrative pe echipamente aflate în funcţiune şi de aici se coordonează activităţile de vânzări şi suport tehnic din toată ţara.

„Cel mai mult ne dorim să putem să le oferim clienţilor şi partenerilor noştri, pe lângă cele mai bune produse marca FANUC, consultanţă, asistenţă şi contact local, pentru a putea susţine mai puternic ca niciodată avantajul competitiv major pe care îl oferim, eficienţa integrată în sistemele de producţie”, declară Tamás Mezei, Director General FANUC România.

Citeşte şi FANUC Corporation își întărește poziția de lider de piață