Sanatate

Forte Vita

Farmacia Forte Vita prețuiește sănătatea pacienților

01.07.2023

Compania este un exemplu de succes în domeniul farmaceutic, reușind să se diferențieze în piața dominată de jucători de talie internațională. Farmacia Forte Vita, fondată în 1997, este o afacere de familie transmisă cu pasiune din mamă în fiu. Cu o experiență de mai mult de un sfert de secol în domeniul farmaceutic, Farmacia Forte Vita s-a impus pe piață ca un exemplu de excelență, oferind servicii de calitate pacienților, o gamă variată de produse, dar, mai presus de orice, o atenție deosebită față de nevoile oamenilor din comunitate.

Farmacia Forte Vita ta se mândrește în prezent cu o echipă de farmaciști și asistenți de farmacie, pregătiți în orice moment să ofere cele mai bune sfaturi și asistență personalizată pacienților. Cu o profundă cunoaștere a produselor farmaceutice destinate tratării afecțiunilor medicale, dar și a tendințelor actuale în domeniu, echipa Forte Vita pune accent pe informare continuă cu privire la cele mai noi referințe și cercetări din domeniul medical, asigurându-se astfel că pacienții beneficiază de cele mai bune soluții pentru sănătatea lor.

„Această echipă dedicată de profesioniști reprezintă coloana vertebrală a afacerii, în condițiile în care fiecare membru al echipei deține o experiență vastă în domeniul farmaceutic, precum și o pasiune pentru domeniul sănătății”, ne-a declarat Dna. Farmacist Cristiana Ungureanu, fondatorul lanțului de farmacii Forte Vita.

Echipa condusă de tânărul farmacist Dan Ungureanu este întotdeauna la curent cu cele mai noi studii si cercetări în domeniu, asigurându-se ca pacienții beneficiază de cele mai bune recomandări pentru sănătatea lor.

Dând dovadă de inițiativă și viziune, având încredere în potențialul pieței și respectând sloganul companiei „Prețuiește sănătatea”, tânărul manager a decis să ducă planurile de extindere a rețelei la un al nivel. Astfel, în contextul generat de pandemie, care a schimbat radical comportamentul de cumpărare al populației, Forte Vita Farm a obținut avizul pentru a comercializa online suplimente, produse naturiste și dispozitive medicale.

Farmacistul Dan Ungureanu a înțeles importanța unei comunicări eficiente și a investit în lumea virtuală, farmacia devenind accesibilă, la un click distanță, oferind tuturor informații valoroase despre sănătate și produse.

Forte Vita, în avangarda inovațiilor din domeniul farmaceutic

Farm. Dan Ungureanu a adus o viziune inovatoare și a implementat strategii care au pus accent pe importanța investițiilor în tehnologie și pe dezvoltarea unei prezențe puternice în mediul online

Cu o pasiune neobosită pentru ajutorarea oamenilor și redarea sănătății pacienților, Dan Ungureanu reușește să continue și să dezvolte povestea Forte Vita, asigurând o tranziție lină către o nouă eră, în care farmacia rămâne fidelă valorilor și angajamentului de a oferi servicii de înaltă calitate, orientate către nevoile și bunăstarea pacienților.

Cu unități deschise în Pitești, Mioveni și în mediul rural argeșean, Forte Vita a reușit să se pună în slujba pacienților din comunitatea locală și să ofere acces la produse farmaceutice și servicii de calitate.

Prin sloganul său „Prețuiește Sănătatea!”, compania subliniază importanța prioritizării sănătății și bunăstării personale

„Și, pentru că oamenii sunt cei care sunt resursa cea mai importantă a fiecărui brand, Forte Vita Farm pune un accent deosebit pe investiția în oameni, fiecare membru al echipei fiind susținut și încurajat să se dezvolte profesional, astfel încât să ofere cele mai bune servicii pacienților.”- afirma Farm. Dan Ungureanu

Forte Vita a inaugurat o clinică medicală modernă

Reprezentant  al tinerei generații de specialiști care au ales să devină antreprenori chiar în domeniul în care s-au pregătit ani întregi, tânărul farmacist, alături de familie, a ales să facă o investiție de anvergură și a inaugurat, în Septembrie 2022, un centru privat de servicii medicale de sănătate, unde legătura dintre medic și farmacist este un câștig pentru comunitate.

Clinica este situată pe Calea București, la nr. 2A și funcționează în intervalul 07:30-20:00, de luni până vineri, și între 07:30-14:00 sâmbăta. Clinica oferă numeroase specialități medicale pentru adulți, dar și pentru copii: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie plastică, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Explorări funcționale, Gastroenterologie, Hematologie, Kinetoterapie – Masaj, Mamografie, Medicină internă, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, O. R. L., Obstetrică și ginecologie, Ortopedie, Ozonoterapie, Pneumologie, Psihologie, Reumatologie – Recuperare, Urologie, Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Psihiatrie infantilă, Pediatrie, Analize medicale.

Forte Vita a inaugurat și o clinică medicală modernă în Pitești, oferind o gamă largă de servicii medicale pentru a răspunde nevoilor tot mai complexe ale comunității

Grupul Forte Vita este un exemplu de succes în domeniul farmaceutic si medical, reușind să se diferențieze în piața dominată de jucători de talie internațională. Cu o viziune proaspătă și investiții în oameni, Forte Vita  este o prezență indispensabilă în asigurarea sănătății și bunăstării comunității din Argeș.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/gynia-embrio-o-investitie-majora-pentru-cuplurile-din-romania/