Stiri: Sanatate

Piața de retail farmaceutic.

Help Net a preluat farmaciile Proxi Pharm din Constanţa

01.11.2019

Farmaciile Proxi Pharm. Help Net a anunțat că a preluat lanţul de farmacii Proxi Pharm din Constanţa. Astfel, compania ajunge la un număr de 259 farmacii în România. În urma tranzacţiei, Help Net preia de la Proxi Pharm cele 17 farmacii deţinute în judeţul Constanţa:

  • 12 farmacii în oraşul Constanţa
  • două farmacii în Techirghiol
  • o farmacie în Năvodari
  • o farmacie în Negru Vodă
  • o farmacie în în comuna Topraisar

Farmaciile Proxi Pharm preluate vor fi integrate în structura Help Net

Farmaciile preluate vor fi integrate în structura Help Net în cel mai scurt timp posibil. În plus, personalul farmaciilor achiziţionate se va alătura celor 1.600 de angajaţi deja existenţi ai Help Net.

„Extinderea reţelei de farmacii Help Net este o prioritate pentru noi, astfel putem fi cât mai aproape de pacienţii noştri, cărora dorim să le oferim produse şi servicii de calitate, la preţuri competitive”, a declarat Sebastian Ring, Managing Director Help Net.

Farmaciile Proxi Pharm. Un jucător important

Prin această tranzacție Help Net confirmă intenţia de a rămâne un jucător important pe piaţa locală, un brand puternic, matur şi relevant pentru pacienţi.

Fondat în anul 1998, grupul Help Net operează unul dintre cele mai mari lanţuri farmaceutice din țara noastră. În plus, începând cu aprilie 2018, compania face parte din grupul german Phoenix.

Help Net, în top cinci lanţuri farmaceutice în România

Help Net se află în top cinci lanţuri farmaceutice în România. Grupul deține 259 de locaţii deschise la nivel naţional. Acestea au o cifră de afaceri de 140 de milioane de euro în 2018.

Help Net are aproximativ 1.600 de angajaţi care oferă servicii de calitate înaltă pentru peste 2,7 milioane de pacienţi din România.

Citește și Siguranța clădirilor la incendiu, dezbătută în cadrul PRIA Fire Safety 2019