Stiri: Retail

Farmec a deschis al doilea magazin din Grecia

17.09.2014

Partenerul elen al companiei Farmec, G2D SPC, a deschis al doilea magazin din Grecia, în orașul Katerini, la numai o lună după inaugurarea primului centru comercial Farmec din această țară, în Salonic.

Noul magazin din Katerini este amplasat în centrul orașului, într-o zonă intens circulată pietonal, păstând conceptul unitar și modern al tuturor magazinelor de brand Farmec.

”Produsele noastre sunt apreciate de consumatorii din Grecia și ne dorim să fim cât mai aproape de cei care îndrăgesc mărcile noastre. În cadrul magazinului recent inaugurat, consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute ale companiei Farmec și vor primi recomandări profesioniste din partea personalului specializat”, a spus Mircea Turdean, Directorul General Farmec. 

G2D SPC are în plan să continue deschiderea de noi magazine și în alte localități importante.

Primul magazin de brand Farmec inaugurat în afara țării este situat în Sharjah, Emiratele Unite Arabe, și a fost deschis în 2003.

De asemenea, Farmec deține din 2013 un magazin de brand și în Budapesta, într-o clădire monument istoric din zona Corvin.

În România, Farmec deține şase magazine proprii în Cluj Napoca, Arad, Timișoara şi Târgu Mureș.