Stiri: Retail

Farmec deschide un magazin în Franța

15.05.2015

Farmec a deschis, alături de partenerul Carlgin Sasu, primul magazin de brand din Franța, la Menton, una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe Coasta de Azur, situată la 40 de km est de Nisa. Noul magazin îmbină elemente ale designului modern existente în toate centrele Farmec cu detalii inspirate din stilul mediteranean. Este ușor accesibil publicului francez și turiștilor, fiind situat în apropierea Galeriilor Lafayette Menton.

Vizitatorii noului magazin pot găsi pe rafturi cele mai noi game produse la fabrica de la Cluj Napoca, precum și marci traditionale, îndrăgite de consumatori din toate colțurile lumii. Astfel, de la noul magazin Farmec din Menton pot fi comercializate produsele din recent lansata gamă Gerovital Happiness, adresată publicului tânăr, noile deodorante cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution, precum și produsele din gama de dermatocosmetice, Gerovital H3 Derma+. Alături de acestea, vizitatorii se mai pot bucura și de gamele Gerovital H3 Classic și Aslavital, precum și de alte produse pentru îngrijire personală din portofoliul Farmec.

Magazinul de brand din Menton este primul centru Farmec inaugurat în afara țării anul acesta, după ce, în 2014, Farmec a deschis două magazine de brand în Grecia, la Salonic şi Katerini. Primul magazin Farmec din afara țării a fost inaugurat în 2003 în Sharjah, Emiratele Unite Arabe. Din 2013 compania are un magazin de brand și în Budapesta, într-o clădire monument istoric din zona Corvin.

În România, Farmec deține şase magazine proprii în Cluj Napoca, Arad, Timișoara şi Târgu Mureș. Magazinul dedicat consumatorilor clujeni face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv din Centrul de Frumusețe Farmec, unde consumatorii se pot bucura de cele mai îndrăgite produse din portofoliul companiei, alături de o gamă extinsă de tratamente de ultimă generaţie.

Deschiderea acestor magazine este parte a strategiei pe termen lung prin care Farmec urmărește extinderea prezenței pe piețele internaționale atât prin distribuitori, cât și prin unități proprii. În prezent produsele Farmec ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada.