Farmec deschide un nou spațiu de depozitare

13.07.2016

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea și modernizarea rețelei de distribuție în țară. Astfel, compania anunță inaugurarea unui punct logistic mai amplu, destinat stocării și distribuției produselor Farmec. Acesta va deservi județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

Amplasat la numai 7 km de Timișoara, în localitatea Ghiroda, noul spațiu logistic Farmec are o suprafață totală de 500 de metri pătrați, fiind considerabil mai mare decât cel avut anterior. Mai generos și modern echipat, noul spațiu întrunește toate condițiile de depozitare obligatorii, în conformitate cu normativele actuale.

Această etapă a venit firesc, datorită creșterii interesului românilor pentru produsele companiei și, implicit, a vânzărilor. Totodată, reprezintă un pas important pentru Farmec și se înscrie în strategia anuală de dezvoltare și implementare a celor mai eficiente soluții tehnologice și logistice, în acord cu creșterea cifrei de afaceri a companiei și a popularității în rândul consumatorilor.

„Nevoia de extindere a apărut firesc, apropierea față de clienții și de partenerii noștri reprezentând o prioritate, mai ales în contextul creșterii constante a interesului lor pentru produsele din portofoliul Farmec. Astfel, consolidarea la nivel național a propriei rețele de distribuție, atât prin deschiderea de noi magazine și puncte logistice, precum și prin modernizarea celor existente deja este unul dintre principalele noastre obiective pentru anul 2016. Urmărim o strategie rațională de dezvoltare a acoperirii naționale, prin identificarea nodurilor importante de transport și prin analizarea nevoii de aprovizionare de la nivel regional și național, astfel încât să oferim clienților noștri cea mai bună experiență Farmec încă de la început și toate produsele să ajungă pe rafturile magazinelor în cel mai scurt timp”, a declarat Septimiu Maniu, Director Logistică al companiei Farmec.

Farmec deține în prezent 10 spații logistice ample în Timișoara, Cluj, Baia Mare, Craiova, Pitești, București, Constanța, Focșani, Iași, Brașov, iar magazinele sunt localizate în 7 orașe: Cluj, Arad, Timișoara, Târgu-Mureș și Sibiu.

 

 

Citiți și despre: