Fashion Days are un nou manager general

20.04.2017

Începând cu luna aprilie, Robert Berza ocupă funcţia de General Manager al Fashion Days pentru operațiunile din România, Bulgaria și Ungaria. Acesta va continua creșterea accelerată atât a Fashion Days, cât și a diviziei de fashion din grupul eMAG (eMAG Fashion) și va pune accent pe consolidarea poziției de lider pe piața de fashion online.

“One team, one dream: am descoperit aici o echipă extraordinară cu planuri ambițioase și o oportunitate unică să creștem accelerat Fashion Days și eMAG Fashion în următorii doi ani. Avem serviciile, tehnologia și know-how-ul necesare, iar rolul meu va fi să asigur o umbrelă ca toată echipa să producă valoare în business”, a declarat Robert Berza, GM Fashion Days.

Cei doi retailerii de îmbrăcăminte își propun să-și dezvolte ofertele din regiune mergând pe două poziționări complementare: eMAG Fashion oferă o gamă variată de peste 150.000 de articole vestimentare cu produse disponibile pentru toate vârstele, iar Fashion Days este destinația fashion online cu cea mai mare varietate de branduri și ținute pentru clienții interesați de ultimele tendințe în modă, la prețuri accesibile fiecărui buzunar.

“Piața de fashion este extrem de dinamică și ofertantă: noi ne propunem să creștem doi jucători activi, Fashion Days relevant pentru expertiza în fashion, noi trenduri, branduri cool și aspiraționale și eMAG Fashion, relevant pentru diversitatea gamei și familiaritatea cu care te poți bucura de cumpărături din mai multe categorii”, a completat Robert Berza.

Noul manager conduce o echipă de peste 500 de specialiști în retail online și fashion în cele 3 țări în care compania are operațiuni: România, Ungaria și Bulgaria.

 

 

Citiți și despre: