Fashion Days EPIC SALE începe pe 13 iunie. Ce reduceri sunt oferite?

12.06.2017

Fashion Days a anunţat organizarea celei de-a treia ediții a campaniei de vânzări Fashion Days EPIC SALE, în perioada 13-15 iunie. Acesta este cel mai mare eveniment de reduceri al verii organizat pe fashiondays.ro. Per total, sute de mii de produse din toate categoriile, de la peste 350 de branduri de top la nivel internațional, vor beneficia de cele mai mari discounturi ale sezonului primăvară-vară 2017, de până la 80%.

Clienții Fashion Days vor putea achiziţiona cu discount produse de la branduri precum Longines, Calvin Klein, Trussardi, Guess, Furla, Diesel, Just Cavalli, Pepe Jeans London, Le Coq Sportif, Levi’s, Napapijri, Puma, United Colors of Benneton, Desigual, Esprit, Zee Lane, și multe altele.

„FASHION DAYS EPIC SALE a fost o campanie de succes încă de la prima ediție, organizată în vara anului trecut, și s-a impus deja în calendarul evenimentelor de shopping de fashion. Organizăm FASHION DAYS EPIC SALE de două ori pe an, în perioade tradiționale de reduceri și este cel mai mare eveniment de pe fashiondays.ro, după Black Friday, atât din punct de vedere al importanței pentru clienți, care pot cumpăra produse la prețuri reduse de la cele mai dorite branduri, cât și al vânzărilor înregistrate. Ne așteptăm ca cea de-a treia ediție FASHION DAYS EPIC SALE să genereze peste 50% din vânzările pe care le-am obținut anul trecut de Black Friday”, spune Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days.

La ediția anterioară, desfășurată între 17-19 ianuarie 2017, s-au vândut peste 100.000 de produse, iar evenimentul a demonstrat un apetit crescut în rândul publicului feminin. Per total, 72% din comenzi au fost plasate de femei, în condițiile în care, la nivelul unui an, femeile reprezintă 65% din totalul clienților. Acest lucru s-a văzut și în numărul mare de rochii comandate în cele trei zile de campanie, peste 3.000 de unități. Aşadar, 46% din produsele comandate au fost pentru femei, restul fiind pentru bărbați și copii.

 

 

Citiți și despre: