Slide

Stiri: Retail

Fast-food Spartan Auchan Titan

S-a deschis un nou fast-food Spartan? Unde este situat resturantul?

05.04.2022

Fast-food Spartan Auchan Titan. Spartan a deschis un nou restaurant în București, în Auchan Titan. După deschiderea de săptămâna trecută a unei noi locații în mallul Sun Plaza din București, Spartan își continuă expansiunea pe piața din Capitală. Lanțul de restaurante de tip fast-food deținut de omul de afaceri Ștefan Mandachi a inaugurat un nou restaurant smart în București, în complexul comercial Auchan Titan.

Peste 1200 de clienţi în primele două zile

Deschiderea oficială a avut loc sâmbăta aceasta, când a fost organizată și o tombolă specială, cu un premiu în bani în valoare de 500 de euro.

Duminică, în a doua zi de la lansare, restaurantul Spartan din Auchan Titan a venit cu o promoție la Gyros, 1 + 1 gratis.

În primele două zile de la deschidere, peste 1200 de clienți au trecut pragul noii locații Spartan deschise în București. Restaurantul este unul dintre cele în care compania a implementat noul său concept smart – kioskurile self order.

Fast-food Spartan Auchan Titan. Ce spune Ștefan Mandachi?

„Concomitent cu strategia de expansiune în Capitală și în țară, compania noastră investește în inovație și digitalizare, pentru că sunt două domenii care ne preocupă din ce în ce mai mult. De anul acesta, am început să ne pregătim pentru a implementa în restaurantele noastre concepte smart. Primul dintre acestea este kioskul self order, care le permite clienților noștri să comande rapid, ușor și în siguranță produsele dorite, fără a mai pierde timpul la coadă”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Noua locație Spartan din Auchan Titan este construită pe o suprafață de 48 metri pătrați. Restaurantul are o deschidere a zonei de servire de 12,5 metri pătrați.

Spartan își continuă expansiunea

Spartan își continuă expansiunea în țară, prin inaugurarea unor locații noi și prin introducerea unor concepte inedite pe piață.

„Peisajul din zona HORECA se schimbă, mai ales după ce ne-am confruntat cu atâtea provocări aduse de pandemie. Digitalizarea și automatizarea anumitor sectoare sunt trendurile pentru perioada următoare în ceea ce privește zona de restaurante și fast-food. Strategia noastră de business este construită ținând cont de aceste aspecte. Ne dorim să le oferim clienților noștri experiențe unice și să venim cu ultimele noutăți din domeniu”, a mai adăugat Ștefan Mandachi.

Citeşte şi S-au deschis două noi restaurante greceşti Spartan. Unde sunt acestea situate?