Slide

Stiri: Retail

Fast-food Uncle John Colosseum Mall.

Un nou fast-food Uncle John, deschis în Bucureşti

25.03.2022

Fast-food Uncle John Colosseum Mall. Rețeaua de fast-food Uncle John a deschis cel de-al 8-lea restaurant, în Colosseum Mall. Restaurantul face parte din proiectul de extindere al companiei, fiind al doilea restaurant deschis în regim de franciză.

Ce spune cofondatorul Uncle John?

”Mă bucur că în primul trimestru al acestui an reușim să deschidem un nou restaurant în regim de franciză, după restaurantul deschis în 2019, în Pitești. Cei doi ani de pandemie au reprezentat o perioadă dificilă, dar pe care am trecut-o cu brio, iar acum ne concentrăm și mai mult pe dezvoltarea rețelei Uncle John. În prezent suntem în discuții avansate și cu alți parteneri, iar planul nostru este să continuăm colaborarea cu firmă de consultanță Franchwise, care ne ajută să accelerăm dezvoltarea națională”, a spus Dan Ioan, cofondator Uncle John.

Fast-food Uncle John Colosseum Mall. Un trend ascendent

Printre motivele pentru care partenerii prezintă un interes crescut în această perioadă pentru franciza Uncle John se numără trendul ascendent pe care rețeaua merge încă de la înființare, cât și inovarea continuă la nivel de produse.

”Am ales să fac parte din rețeaua Uncle John pentru că este un business validat de piață de peste 6 ani, care a depășit cu brio perioada pandemiei. Încep cu entuziasm acest nou proiect și mă bucur să contribui la misiunea unchiului, acela de a împărtăși gustul autentic de burgeri cu cât mai mulți români”, spune Dan Mireanu, francizat Uncle John Colosseum.

Uncle John a luat naștere în 2015 din dorința de a oferi tuturor românilor gustul autentic de burgeri și o experiență de fast-food inedită. În prezent Rețeaua Uncle John numără 8 restaurante, dintre care 2 în regim de franciză (Pitești și Colosseum Mall).

Citeşte şi S-a deschis restaurantul Spartan din Sun Plaza!