Stiri: Companii

FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI 2022

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI 2022 are loc în perioada 16-17 martie. Ce subiecte se vor dezbate?

25.02.2022

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI 2022. Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în zilele de 16-17 martie 2022, între orele 14:00-17:00, ediția a XII-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema: THE HYBRID WAY OF WORK.

Modul de lucru

Evenimentul pune sub lumina reflectorului consecințele pe care modul de lucru le-a avut ca impact în acțiunile departamentelor de Resurse Umane.

„La ce s-a renunțat, ce a apărut nou, ce a necesitat acomodat și ce s-a inițiat, sunt întrebări prin care se trece în revistă efortul de adaptare pe care l-au depus cei care sunt in rolul de partener în business.

Cum s-a măsurat impactul, cum s-a lucrat cu scenarii și cum au fost susținuti liderii pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește modul de lucru. Sunt întrebări care dau dimensiunea calitativă a acestui efort.

Sunt industrii care nu s-au pretat la munca în stil hibrid și unele industrii care de doi ani nu au ieșit din formula de lucru remote. Și oricum ar fi, aceste alegeri nu ne aparțin ci sunt direcții de leadership sau doar politici guvernamentale pe care noi încercăm să le implementăm cu o cât mai mare finețe”, spun organizatorii.

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI 2022. Subiectele dezbatute

După doi ani în care toate organizațiile au căutat să acomodeze o formulă optimă în muncă, oare care sunt concluziile noastre colective:

• Care este cel mai indicat mod de a munci din perspectiva colaborării și sănătății oamenilor?
• Dacă orice ar fi posibil: Remote, hybrid sau fideli online-ului?
• Care este infrastructura de care este nevoie pe termen lung? Ce inițiative au fost aici?
• Ce strategii pe termen lung proactive și asumate din partea organizațiilor sunt acum pe piață?
• Care sunt consecințele schimbării modului de lucru? Cum este cu adevărat afectată munca și starea echipelor?
• Oare cât bine și cât rău ne face cu adevărat munca departe fizic unii de alții? Și ce am încercat și nu funcționează deloc?
• Ce greșeli am făcut? La ce am omis să ne uităm?
• Ce proiecte au apărut acum care nu ar fi apărut altfel?

În cadrul evenimentului se vor dezbate idei, inițiative, se vor prezenta studii și proiecte implementate în companii.

Speakerii invitaţi

Iată câțiva dintre speakerii invitați la eveniment – specialiști și practicieni recunoscuți în domeniul managementului resurselor umane:

Madi Rădulescu, Executive Coach, PCC, MBA, Managing Partner MMM Consulting – în cadrul sesiunii intitulată “Munca Hibridă – o construcție colaborativă”, va arată faptul că felul în care gândim munca hibridă de acum încolo va fi esențial pentru sănătatea organizațiilor.

Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania – va susține o sesiune despre cultura de organizație: studiu de caz Google.

Roxana Mocanu, Chief „Game-Changer” Officer Noosfera, în cadrul sesiunii intitulată: “Championing a better world of work” va vorbi despre distincția dintre remote working prilejuit de pandemie și hybrid working ca parte din noul normal.

Răzvan Sighinaș, Chief Information Officer ING Bank România, va susține un studiu de caz ING Bank: Flexibilitatea, cheia „noului normal” în muncă.

Andreea Minuță, Director Divizia Abonamente, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, va vorbi într-un dialog “one to one” cu moderatorul: Iulia Buciuman.

Provocările noului mediu de lucru hibrid

Petronius Secăreanu, Director General Canon România, ne propune o sesiune despre modul de lucru hibrid cu titlul “Provocările noului mediu de lucru hibrid și potențiale soluții pentru HR”.

Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software, ne va vorbi intr-un dialog “one to one” cu moderatorul Mihai ZÂNT, Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC, despre consecințele pe care modul de lucru remote si apoi hibrid le-a avut ca impact în acțiunile departamentelor de Resurse Umane.

Maria Boldor, Principal, Corporate Transformation, Horvath Romania, va susține sesiunea cu tema intitulată “Empowerment of employees as a driver of innovation in the New Normal. Employee qualification taken to a new level with a future-oriented learning culture”

Andrei Crețu, Co-fondator Pluria, 7card, împreună cu moderatorul Panelului Iulia Buciuman, Managing Partner HUMANISTIC, vor răspunde la câteva întrebari:

  • care este infrastructura de care este nevoie pe termen lung?
  • Ce inițiative au fost aici?
  • Ce strategii pe termen lung proactive și asumate din partea organizațiilor sunt acum pe piață?

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI 2022. Moderatorii evenimentului sunt:

  • Iulia Buciuman – Managing Partner HUMANISTIC
  • Mihai ZÂNT – Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC

Toate prezentările și discuțiile se desfășoară în limba română.

În timpul evenimentului participanții au posibilitatea să adreseze întrebări prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se face pe pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.
Citeşte şi Consultări pentru Planul Național Strategic 2023-2027