Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie are o nouă conducere

06.07.2015

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) a anunţat că în urma alegerilor generale care au avut loc la Cluj Napoca, în 3 iulie anul curent, a fost mandatată echipa care să se îngrijească de bunul mers al cabinetelor medicilor de familie din Romania.

„Având în vedere convulsiile din sistemul sanitar generate de introducerea recentă a cardului de sănătate, dar și propriile disfuncționalități ale acestei tinere organizații federale, poate ca nu e o coincidență faptul că aceste alegeri au avut loc în preajma unei duble sărbători: Ziua Națională a Medicului de Familie și celebrarea a 25 de ani de viață a organizației gemene, Societatea Națională de Medicina Familiei”, au afirmat FNPMF.

Cu o istorie de doar 5 ani, FNPMF a apărut din nevoia de a sprijini interesele medicilor de familie ca mici întreprinzători, titulari și patroni ai propriilor lor cabinete.

Cei care și-au asumat răspunderea conducerii FNPMF în următorul mandat, având ca obiectiv păstrărea stabilității cabinetelor medicilor de familie dar și crearea condițiilor pentru prosperitatea financiară a acestora, sunt:

Doina Ileana Mihăile (București) – președinte
Marina Pîrcălabu (București) – vicepreședinte
Adrian Grom (Vaslui) – vicepreședinte
Cătălin Petrencic (Călărași) – vicepreședinte
Adriana Dana Dogaru (Dolj) – membru în consiliul director
Daciana Toma (București) – membru în consiliul director
Ileana Efrim (București) – membru în consiliul director
Rozalia Niculescu (Sălaj) – membru în consiliul director
Fabian Schnelbach (Prahova) – membru în consiliul director
Vasile Blaga (Satu Mare) – cenzor.

 

 

Citiți și despre: